2254

Üstün
Makaleler
7
Hazır sistemlerde parça kalitesi kötü olur ama bu sistem fazla kısılmamış. Değerlendirilebilir.
Ramleri XPG 2x16 GB ve SSD'yi Kingston NV3-Kingston Renegade olarak özelleştirilebilir.
Sistemin videosu.

Son düzenleme:
Hazır sistemlerde parça kalitesi kötü olur ama bu sistem fazla kısılmamış. Değerlendirilebilir.
Ramleri XPG 2x16 GB ve SSD'yi Kingston NV3-Kingston Renegade olarak özelleştirilebilir.
SSD özelleştirilmesi pek mantıklı değil arada baya fiyat farkı var. Standart seçili olan DRAM'li bir model. G2 gibi düşünülebilir yani. Yazılımı vs. yok. Sanki 7900GRE ile toplama yapılsa daha F/P bir şey dizilebilir gibi.

SSD özelleştirilmesi pek mantıklı değil arada bayağı fiyat farkı var. Standart seçili olan DRAM'li bir model. G2 gibi düşünülebilir yani. Yazılımı vs. yok. Sanki 7900GRE ile toplama yapılsa daha F/P bir şey dizilebilir gibi.

7900GRE ile buna benzer mantıklı sistem toplama olur elbette. AMD almak istemeyenler için alternatif diyebiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
7900GRE ile buna benzer mantıklı sistem toplama olur elbette. AMD almak istemeyenler için alternatif diyebiliriz.
42.200'e 7900GRE HH ile çok daha mantıklı bir sistem toplanabiliyor hocam.
Galax 4070 Super seçildiğini düşünürsek 44.2K yapar. SSD'yi sistemdekinin aynısı seçersem 43.3K falan yapıyor. Yine daha mantıklı oluyor her yönden. Dilerseniz paylaşabilirim. Tabii herkes bilgisayar toplayamıyor. Onun da masrafı olacaktır.
Düz 39-40K olsa bu sistem baya iyi olur muş.

42.200'e 7900GRE hh ile çok daha mantıklı bir sistem toplanabiliyor hocam.
Galax 4070 Super seçildiğini düşünürsek 44.2K yapar. SSD'yi sistemdekinin aynısı seçersem 43.3K falan yapıyor. Yine daha mantıklı oluyor her yönden. Dilerseniz paylaşabilirim. Düz 39-40k olsa bu sistem bayağı iyi olur muş.

Olur benim için fark etmez. Diğer arkadaşlar da faydalansın.

Guzel görünüyor. PSU hakkında fikri olan var mı?

Güç kaynağına baktım bulamadım hangi modelin kullanıldığını. 4070 Super 220W, işlemci 65W ve diğer bileşenler 50W toplam en fazla tüketeceği 350-400W olur. Arada büyük miktarda boşluk var. Toplama ile uğraşmak istemiyorsan ve NVIDIA şart diyorsan hazır sistem olarak iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:

@Geraltın kılıcı

@Geraltın kılıcı
Kaç tl oldu? Şu anda yemek yapıyorum.