Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

adalet adam

Becerikli
Neredeyse 1 aydir PC surekli siyah ekran veriyordu sabahda yasadim iste tekrardan kapatip açtım duzelsin diye acilmadi PC daha dogrusu aciliyor ama goruntu vermiyor ilk basta ekran kartinin isigi aşırı hizli bir sekilde yanip sonuyordu RGB'si şu an hiç yanmiyor ama kart guc aliyor PCI-e kablosunu takmadigimda kirmizi isik yaniyor kart calismiyor kesinlike hiçbir sekilde beceremedim acmayi BIOS da vermiyor sistemim.
  • i5 12400F.
  • ASUS Dual RX 6750XT OC.
  • ASUS Prime H610M r D4.
  • G.Skill 2x8GB 3600MHz.
  • Kioxia Exceria Pro 1TB M.2 SSD.
  • Thermaltake TR2 s 750W PSU.
Potansiyel cozum olarak denedigim seyler:
  • Guc kaynagini kisa devre yaparak test etmek guc kaynagi calisiyor.
  • Farkli monitor denedim olmadi.
  • BIOS pilini cikartip bekleyip geri taktim olmadi.
  • Butun usbleri cikarttim olmadi.
  • Kablolari sokup bekleyip geri taktim olmadi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam birkaç gün bir eski driver ile deneyeceğim PC'yi sorun devam ederse yazarım tekrardan etmez ise çözüm olarak işaretlerim mesajınızı. UV de deneyeceğim, yazmzayı unutmusum.

Hocam sorun %99 çözüldü gibi duruyor çözüm olarak işaretliyorum mesajınızı. Hocam siyah ekran sorunu hala devam ediyor, driver ve UV denedim cozulmedi. Bir sefer siyah ekran yiyince fanlar %100 calismaya basliyor. Hocam bilgisayar ekteki gibi bir hata verdi.

20251129_174407.webp

Çözüldü:

İyi sosyaller dostlar sorunun kaynağı güç kablosunun temassızlığı imiş kabloyu hafif yukarı güç uyguladığım zaman çalışıyor ekran kartı.

Hocam birkaç gün bir eski driver ile deneyeceğim PC'yi sorun devam ederse yazarım tekrardan etmez ise çözüm olarak işaretlerim mesajınızı. UV de deneyeceğim, yazmzayı unutmusum.

Hocam sorun %99 çözüldü gibi duruyor çözüm olarak işaretliyorum mesajınızı. Hocam siyah ekran sorunu hala devam ediyor, driver ve UV denedim cozulmedi. Bir sefer siyah ekran yiyince fanlar %100 calismaya basliyor. Hocam bilgisayar ekteki gibi bir hata verdi.

20251129_174407.webp

Çözüldü:

İyi sosyaller dostlar sorunun kaynağı güç kablosunun temassızlığı imiş kabloyu hafif yukarı güç uyguladığım zaman çalışıyor ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm