enessylu

Uzman
Herkese merhaba, hâlihazırda ASUS GT502 beyaz kasam mevcut. İçinde 7 adet Rampage 7C-120B fanım var ama performansından memnun değilim. Kaliteli reverse fan almaya karar verdim. Sıvı soğutmam Corsair iCUE link H150i LCD modeli. Fanları QX120 modeli fakat hiçbir yerde 3'lü olarak satılmıyor. Stok özürlüsü bir model sanırsam. Bu yüzden Lian Li reverse modellerden almaya karar verdim.
Lian Li fan konusunda çok karmaşık. Hangi modelini önerirsiniz? RGB olayını çok seviyorum. Ona göre model önerebilirseniz çok sevinirim. Kasa resmini de aşağıya bırakacağım.

20250720_002203.webp

20250720_001806.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, hâlihazırda ASUS GT502 beyaz kasam mevcut. İçinde 7 adet Rampage 7C-120B fanım var ama performansından memnun değilim. Kaliteli reverse fan almaya karar verdim. Sıvı soğutmam Corsair iCUE link H150i LCD modeli. Fanları QX120 modeli fakat hiçbir yerde 3'lü olarak satılmıyor. Stok özürlüsü bir model sanırsam. Bu yüzden Lian Li reverse modellerden almaya karar verdim.
Lian Li fan konusunda çok karmaşık. Hangi modelini önerirsiniz? RGB olayını çok seviyorum. Ona göre model önerebilirseniz çok sevinirim. Kasa resmini de aşağıya bırakacağım.

Eki Görüntüle 166526

Eki Görüntüle 166528
Lian Li'nin RGB özellikli fanlarından uygun olanları önermek için şu adımları izleyebilirsin:

1. Model Seçimi:
- Lian Li P120 Rainbow: Bu model RGB aydınlatmalı ve oldukça iyi hava akışı sağlıyor. Kasa tasarımına uyum sağlayacaktır.
- Lian Li Uni Fan SL120: Bu model, modüler bağlantı sistemine sahip, yani birden fazla fanı düzenli bir şekilde bağlayabilirsiniz. RGB aydınlatma ile yüksek performans sunar.

2. Montaj:
- Fanları kutudan çıktıktan sonra, öncelikle hangilerini kapak tarafında ya da arka tarafında kullanacağınıza karar verin.
- Fanların kablolarını doğru yönlendirmeye dikkat edin; böylece hem estetik hem de hava akışı açısından avantaj sağlayabilirsiniz.

3. Kontrol ve Yazılım:
- RGB aydınlatmaları kontrol etmek için Lian Li'nin Uni Hub'ını kullanabilirsiniz. Bu hub, fanların RGB'lerini senkronize etmenize yardımcı olur.
- Eğer bir anakartınızda RGB kontrolü varsa, bu hub'ı bağlayarak anakararda tüm fanların RGB'lerini kontrol edebilirsiniz.

4. Performans Kontrolü:
- Yeni fanları taktıktan sonra CPU ve GPU sıcaklıklarını takip edin. Hava akışını ve soğutma performansını değerlendirin.

Bu adımlar ve önerilen modeller, ihtiyaçlarınıza göre uygun bir seçim yapmanıza yardımcı olacaktır.