Sahibinden baktım şimdi 2 GB bozuk olanları 300-400TL'ye satıyorlar. Sağlam olanlar 1000-1500 arası.

Hocam bir de ternak nacub önerir misiniz? Çok pahalı olmasın ama ekran kartında macun yok.

O kartın çok ısınacağını düşünmüyorum. Yakınında bilgisayar malzemesi satan bir yer varsa oradan alabilirsin. Kartın ayrıca güç girişi yok çok fazla voltaj çekip ısınmaz zaten.

Hocam bir de termal macun önerir misiniz? Çok pahalı olmasın.

AliExpress'ten Honeywell PTM7950 bakabilirsiniz hocam ama herhangi bir macun sürseniz bile ısınacağını sanmıyorum, 300 TL'lik karta 300 TL'lik kaliteli macun almanın anlamı yok. Devamlı kullanacağım dersen dediğim gibi PTM7950 iyidir ama ben pahalı bir macun önermem. 50 liralık macun bile iş görür.

O kartın çok ısınacağını düşünmüyorum. Yakınında bilgisayar malzemesi satan bir yer varsa oradan alabilirsin. Kartın ayrıca güç girişi yok çok fazla voltaj çekip ısınmaz zaten.

50TL'ye şöyle bir şey var. 1.8 M-K

Honeywell PTM7950 bakabilirsiniz hocam ama herhangi bir macun sürseniz bile ısınacağını sanmıyorum, 300 TL'lik karta 300 TL'lik kaliteli macun almanın anlamı yok. Devamlı kullanacağım dersen dediğim gibi PTM7950 iyidir ama ben pahalı bir macun önermem.

Bilgisayarcı 50TL'ye satıyor. Aten ağır oyun oynamıyorum.

Ekran kartınızı satmak yerine takın sisteme kullanın. Bu süreçte işlemcinizi satılığa çıkarın. Satıldıktan sonra gidin ikinci elden 3200G'nin fiyatına yakın aynı fiyatlara R3 3100 alın. Bütçe meselesi isteyen gider 5600 de alır da ben neredeyse hiç masraf etmeden daha iyi performans alma için 3100 dedim. RX570 GPU gücü R3 3200G'nin içerisindeki dahili grafik güçünden daha iyi. R3 3100'ün işlemci gücü de R3 3200G'nin işlemci gücünden daha iyi önbelleği çok daha yüksek bir işlemci.

Bu şekilde tahminimce 250-300 TL masrafla çok daha iyi bir grafik deneyimi yaşarsın.

Son düzenleyen: Moderatör: