Merhaba kasadaki USB 2.0 portum çalışmamaya başlamıştı. Ben de anakarttan sök tak yaptım, o düzeldi. Digeri gitti. Bir daha yaptım, ikisi de gitti. 3.0 sorunsuz çalışıyor. Anakartta USB 2.0 için 4 pin var ama kablo 9 pin. Nasıl takmalıyım acaba yanlışsa?
Anakartta USB 2.0 için 4 pin göremedim. CHA FAN 2 olan 4 pin. Onun yanındaki 9 pin. Bir de LED'ler için olan var. O da SATA'ların yanındaki. Tam oturduğundan emin olun.
Anakartta USB 2.0 için 4 pin göremedim. CHA_FAN 2 olan 4 pin. Onun yanındaki 9 pin. Bir de LED'ler için olan var. O da SATA'ların yanındaki. Tam oturduğundan emin olun.
SATA'nın solundaki USB 2.0 girişi, bu 9 pinli soket ve anakart 4 pin olduğu için çalısmıyor, bir üstteki 4 pine takıyorum, diger port düzeliyor, digeri gidiyor. Aşağıdakine takiyorum, bozuk olan geliyor, digeri bozuluyor.
Kasanın ön panel USB kablosu arızalı olabilir. Ön panel USB jack birlikte tek devredir onları iptal ettiğinde diğeri düzeliyorsa orayı değiştirmen gerekli.
Kasanın ön panel USB kablosu arızalı olabilir. Ön panel USB jack birlikte tek devredir onları iptal ettiğinde diğeri düzeliyorsa orayı değiştirmen gerekli.
Anakartın sitesinden şemasına baktım. Orada normal 9 pin USB var. Sizdekinde ise maalesef 4 pin gözüküyor. Eki Görüntüle 184369 Eki Görüntüle 184370
Bunlar siteden resimler.
Anakartın sitesinden şemasına baktım. Orada normal 9 pin USB var. Sizdekinde ise maalesef 4 pin gözüküyor. Eki Görüntüle 184369 Eki Görüntüle 184370
Bunlar siteden resimler.