Mehmet Can Vardar

Başarılı
Yer
İzmir, Türkiye
Merhaba herkese, şu anda kullanmış olduğum ASUS ROG STRIX Scope II RX klavyesi için PBT keycap almayı düşünüyorum. Aklımda ilk tercih olarak ASUS'un kendi PBT keycapleri mevcut ancak AliExpress üzerinden alacağım için gümrükte kalabilir mi emin değilim. Ürünün linki: Asus ROG Strix kapsam RX/kil RX optik mekanik anahtarları yüksek mukavemetli PBT Doubleshot Keycaps oyun klavye kapağı seti - AliExpress 7 Sizin harici olarak önerebileceğiniz RX optik mekanik switchlere uyumlu keycap var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese, şu anda kullanmış olduğum ASUS ROG STRIX Scope II RX klavyesi için PBT keycap almayı düşünüyorum. Aklımda ilk tercih olarak ASUS'un kendi PBT keycapleri mevcut ancak AliExpress üzerinden alacağım için gümrükte kalabilir mi emin değilim. Ürünün linki: Asus ROG Strix kapsam RX/kil RX optik mekanik anahtarları yüksek mukavemetli PBT Doubleshot Keycaps oyun klavye kapağı seti - AliExpress 7 Sizin harici olarak önerebileceğiniz RX optik mekanik switchlere uyumlu keycap var mı?
Kalır. Vergisiz bile 2000TL hocam. Klavyeden pahalı keycaps alacaksınız neredeyse.

Sanırım en iyi çözüm ASUS ROG Azoth almak gibi :D Yanlış bilmiyorsam Türkiye'deki versiyonunda da PBT keycap vardı değil mi? (Düzeltme: ABS keycap mevcutmuş)

Çok üzücü, Razer'ın PBT keycaplerini Amazon üzerinden almak mümkün şu an(https://amzn.eu/d/eKWEHh) ama ASUS için mümkün değil. Ürün gerçekten çok kaliteli ve iyi bir deneyim sağlıyor ancak PBT keycap kullanamamak çok üzücü.

Sanırım en iyi çözüm ASUS ROG Azoth almak gibi :D Yanlış bilmiyorsam Türkiye'deki versiyonunda da PBT keycap vardı değil mi? (Düzeltme: ABS keycap mevcutmuş)
İlla Asus almak zorunda değilsin. Uyumlu başka bir keycapste alabilirsin. Asus'te kendisi üretmiyor sonuçta başka yerlere yaptırıyor. Daha kaliteli bile bulabilirsin. Tabi klavye ile uyumlu olması önemli. Enter şekli karakterler vs.

Kafamı karıştıran bir durum var, klavyede bildiğim kadarıyla hot swap mevcut yani switchlerini değiştirebiliyorum. Bu sayede komple tüm switchleri değiştirip ona uygun keycap alsam olmaz mı?

O arkadaşa uygun keycaps bulmak imkansız desek yeridir. Zorunluluktan değişim yapacaksan yeni klavye fikrine yönelsen daha iyi, ayrıca ROG Azoth yerine milyon tane seçenek var.