Rekabetçi oyunlar için yine kullanılabilir ama hikayeli mod için ultimate modunun o kadar fark yaratacağını zannetmiyorum.
Hocam peki standart yerine ultimate olmasının zararı var mı?Rekabetçi oyunlar için yine kullanılabilir ama hikayeli mod için ultimate modunun o kadar fark yaratacağını zannetmiyorum.
Hocam peki standart yerine Ultimate olmasının zararı var mı?
Hikayeli oyunlarda bir etkisi olmaz diyorsanız kalsın standartta, valoda ha 420 fps almısım ha 380 ne fark eder.Pil ömrü haricinde sadece daha fazla ısınır ve daha fazla fan çalışır o kadar.
Ben Armoury Crate kullandığım vakit bir fark hissedemedim. Belki rekabetçi oyunlarda input lag oluşturabilir ama şu ana kadar ben onu da hissetmedim. Zaten hissederseniz direkt Ultimate moda geçersiniz.Hikayeli oyunlarda bir etkisi olmaz diyorsanız kalsın standartta, valoda ha 420 fps almısım ha 380 ne fark eder.
Bazı modellerde FPS drop sorununa neden oluyor.Rekabetçi oyunlar için yine kullanılabilir ama hikayeli mod için ultimate modunun o kadar fark yaratacağını zannetmiyorum.
Ultimate mi diyorsunuz siz de hocam?Bir düzenleme yapayım kullandığım modelin ipgusu olmadığını tamamiyle unutmuşum ondan dolayı farkı hissedemiyor olabilirim o aklıma geldi.
Ultimate modu, iGPU'yu tamamen devre dışı bırakarak işlemcinin doğrudan ekran kartıyla haberleşmesini sağlıyor (gecikmeyi azaltıyor). Fakat bunun pratikteki performansa etkisi ne kadar olur emin değilim. Kaldı ki benim cihazda iGPU olmadığını sonradan fark ettim.