Lejyoner1547

Başarılı
Daha önce "asus_PG32UCDM3_mcm103" sürümüne usb_b ile güncellediğim monitörümü "asus_PG32UCDM3_mcm104" sürümüne güncellerken hata alıyorum.

USB-B, USB-C ile güncellemeyi denediğimde her seferinde aynı hatayı almaktayım, hata görseli ektedir. Flash disk ile denediğimde ise monitör flashı veya içerisindeki dosyayı görmüyor. İnternette ve ASUS destekten çözümünü bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran görüntüsü 2026-08-11 150946.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar ile Asus'u birbirine bağladığınız usb data kablosunu kontrol edin. Başka bir kablo ile deneyin. Aynı şekilde, başka bir usb flash bellek ile deneyin. Kullandığınız USB bellek FAT32 olmalı. Ayrıca usb bellekte tek partition olmalı. Başka bir partition varsa, monitör bu USB'yi kullanamaz.

USB'yi FAT32 ile biçimlendirip öyle deneyin.
Bilgisayar ile Asus'u birbirine bağladığınız usb data kablosunu kontrol edin. Başka bir kablo ile deneyin. Aynı şekilde, başka bir usb flash bellek ile deneyin. Kullandığınız USB bellek FAT32 olmalı. Ayrıca usb bellekte tek partition olmalı. Başka bir partition varsa, monitör bu USB'yi kullanamaz.
Zaten FAT32 olarak denedim. Kablo olarak faklı kablo denedim zaten hata değişmiyor.

cmd üzerinden diskpart ile usb'ye bakıp, windows gui'nin göstermediği başka bir partition var mı kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Bir de, benim XG27UCDMG oled monitördeki firmware sürümü MCM107'de, sizde de öyle olması gerekir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
cmd üzerinden diskpart ile usb'ye bakıp, windows gui'nin göstermediği başka bir partition var mı kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Bir de, benim XG27UCDMG oled monitördeki firmware sürümü MCM107'de, sizde de öyle olması gerekir diye düşünüyorum.
Partition ### Type Size Offset
------------- ---------------- ------- -------
Partition 1 Primary 57 GB 1024 KB
Tek bölüm var ayrıca firmware sürümü her modelde farklı senin monitörünle aynı olamaz.

Partition ### Type Size Offset
------------- ---------------- ------- -------
Partition 1 Primary 57 GB 1024 KB
Tek bölüm var ayrıca firmware sürümü her modelde farklı senin monitörünle aynı olamaz.
Konuşma tarzını hiç beğenmedim, lavuğun birine tavsiye verdiğim için de pişman oldum. Bu başlıktaki son yazımdır.