Bu fiyata değer mi?

• Oy verenlerin toplamı
    7

painkiller

Başarılı
Merhaba herkese,

Bu monitörü uzun zamandır takip ediyor ve bekliyordum. Fakat çıkış fiyatı açıkçası yok artık dedirtti. Yani bu fiyata bu OLED monitör değer mi almaya sizce? Yani bu fiyat edecek kadar kaliteli ve güzel mi cidden? Diğer 4K OLED monitörlerden bu kadar fark eder mi kalite olarak?

Merhaba herkese,

Bu monitörü uzun zamandır takip ediyor ve bekliyordum. Fakat çıkış fiyatı açıkçası yok artık dedirtti. Yani bu fiyata bu OLED monitör değer mi almaya sizce? Yani bu fiyat edecek kadar kaliteli ve güzel mi cidden? Diğer 4K OLED monitörlerden bu kadar fark eder mi kalite olarak?

Bu monitörü 3 aydır bekliyordum bugün siparişimi verdim açıkçası fiyat 70 bin olması gerekiyordu fakat 80 bin olmuş sağlık olsun en azından elimizde kaliteli bir monitör olacak.

Bu monitörü 3 aydır bekliyordum bugün siparişimi verdim açıkçası fiyat 70 bin olması gerekiyordu fakat 80 bin olmuş sağlık olsun en azından elimizde kaliteli bir monitör olacak.
Şimdiden hayırlı olsun size. Gelince fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ben de açıkçası. Ben de bayadır bekliyordum incelemeler vs. takip ediyordum sürekli. Ama fiyat beni tereddütte bıraktı. Bilgilendirme imkanınız olursa sevinirin. Nereden sipariş verdiniz siz?

Şimdiden hayırlı olsun size. Gelince fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ben de açıkçası. Ben de bayağıdır bekliyordum incelemeler vs. takip ediyordum sürekli. Ama fiyat beni tereddütte bıraktı. Bilgilendirme imkanınız olursa sevinirin. Nereden sipariş verdiniz siz?
Çok teşekkür ederim. Ürün geldiği zaman test edip size bilgilendirme yapacağım. Fiyatı cidden pahalı ama sonuç olarak No 1 OLED bu; ülkeye o kadar fazla gelmiyor. Biterse aylarca beklemeniz gerekecek. Trendyol üzerinden Beta Plus satıcısından aldım; zaten Gaming.Gen.TR ile aynı çatı altındalar. Peşin fiyatına 6 taksit yaptırdım. Elinde QNB veya Paraf kartı olanlar için 9 taksite kadar çıkıyor.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Ürün geldiği zaman test edip size bilgilendirme yapacağım. Fiyatı cidden pahalı ama sonuç olarak No 1 OLED bu; ülkeye o kadar fazla gelmiyor. Biterse aylarca beklemeniz gerekecek. Trendyol üzerinden Beta Plus satıcısından aldım; zaten Gaming.Gen.TR ile aynı çatı altındalar. Peşin fiyatına 6 taksit yaptırdım. Elinde QNB veya Paraf kartı olanlar için 9 taksite kadar çıkıyor.
Aynen top seviye bu monitör sonuçta. Stok da öyle bol olacağını sanmam. Mutlaka buraya yazarsanız veya konu açarsanız etiketlerseniz sevinirim.

@argent4380 var mı bir gelişme? Elinize ulaştı mı?

Son düzenleme: