2K monitör alacağım. Normalde Philips Evnia 260 Hz olan monitörü almayı düşünüyordum. Bütçem biraz daha arttı. Şu an bütçem 15.000 civarı. Ama G5 OLED için 20.000 TL'ye zorlamaya değer mi?
Daha önce hiç OLED deneyimleyemedim. O yüzden çok bilmiyorum. İkisini de kullanan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

OLED alacaksanız iyi bir bütçeniz olup iyi bir model almanız daha iyi olur bence. Zaten riskli bir durumken F/P bir şey olsun diye en ucuz OLED modellerinden almazdım şahsen. M27Q3 bakabilirsiniz eğer OLED'den vazgeçerseniz.

OLED alacaksanız iyi bir bütçeniz olup iyi bir model almanız daha iyi olur bence. Zaten riskli bir durumken F/P bir şey olsun diye en ucuz OLED modellerinden almazdım şahsen. M27Q3 bakabilirsiniz eğer OLED'den vazgeçerseniz.
Dediğim gibi tam karar veremedim. Genel olarak çevremdekiler de ikiye bölündü. Yüksek ihtimal o kadar zorlamayacağım bütçeyi. M27Q3 dışında öneriniz var mı?

Şu tarz videolar ile son zamanlarda OLED'i sosyal medyada şişirdiler de şişirdiler iyice. Fiyatlar bu denli yüksek olduğu sürece gereksiz ve alınmaz. İlk hafta bir 'wow' diyorsun sonra espirisi kalmıyor.

1776363170486.webp

Doğru sizde Evnia vardı. Eğer memnunsanız hiç değiştirmenize değmez hocam.
Evnia yok hocam. Almayı düşünüyorum. Daha alacağım modeli seçiyorum yani. Evnia listenin başı denebilir F/P olarak. Başka öneri var mı onlara bakayım dedim.

Güncel monitör TN panel 60 Hz ve VA panel 165 Hz (G3) :D .

Evnia yok hocam. Almayı düşünüyorum. Daha alacağım modeli seçiyorum yani. Evnia listenin başı denebilir F/P olarak. Başka öneri var mı onlara bakayım dedim.
Anladım hocam. Evnia 10 bit değilmiş. 10 bit olarak attığım Gigabyte var. Yani 10 bit'te 1.07 milyar renk varken 8 bit'te 16.7 milyon renk var.

Tanıdığım bir monitörcü olsa etiketlerdim. Anakartçı var, laptopçu var, ekran kartçı var, RAM'ci var, SSD'ci var ama monitörcü yok. :D

Son düzenleyen: Moderatör: