Merhaba dostlar, iyi akşamlar. Ben yaklaşık 1 aydır internetime bağlanmakta sorun yaşıyorum. Özellikle dünden itibaren aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcım gözükmüyor ve ağa bağlanmıyor. Sürücüsünü silip tekrar yükledim işe yaramadı. Dün geriye gelmişti bugün yine gitmiş. Bilgisayarım daha 6 aylık hazır sistem. Anakartım ASUS Prime B650M-R modeli. BIOS ver. 3222.
Yardımlarınızı bekliyorum dostlar. Az önce bilgisayar siyah bir ekranda İngilizce yazılar ve %100 gibi bilmem bir şeyler yazdı ve yeniden başladı sanırım mavi ekran hatası aldım bilmiyorum neden olduğunu.
Sürücü kurulumda ise böyle bir hata alıyorum.

1765107350068.webp

1764958240030.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ver. 3840
Clear CMOS yaptım hatta pili çıkartıp ve pinleri değdirerek. ASUS'la iletişime geçtim şimdilik bekliyorum hocam. Muhtemelen anakartım fabrika çıkışlı olarak sorunlu ama 9 ay sonra bu hatayı vermesi garip.

Hem otomatik kurulan sürücüde hem de kendi kurduğum sürücüde aynı hatayı veriyor. Dediğiniz yöntemleri deneyeceğim ama bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Yine de teşekkür ederim.
Sonuç ne oldu hocam?

Hocam şimdi serviste kart bekliyorum tamir edilmesini.

Güncelleme:
Servisten geldi. Az önce kurdum yine internete bağlanıyor. Yarın bakalım bağlanacak mı:düşündürücü:

Güncelleme: 18.03.2026 07.43
Sorun yine mevcut az önce açtım ve yine bağlanmadı. Anlamış değilim nasıl bu sorun çözülemiyor. Ne yapmam lazım dostlar.😔

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Son düzenleme:
Şimdi de açtım ilk çalıştırmada Ethernet'i gördü. Sanırım anakartta haberleşme sıkıntısı var. Ya da çakışan birimler var.

Güncelleme: 23.03.2026
Hayret ediyorum bugün de tek çalıştırmada bağlandı internete. Galiba Ethernet kartı alacağım diye alındı anakartım.:düşündürücü:

Son düzenleme: