YouTube tarafını ben dün yaptım, evrak istemiyor. Okul sistemi şifremle SheerID'ye giriş yaptım, aldım.
Ben de yapanlara bunu soruyorum işte. Arkadaşımız direkt başvuru linkini atmış bana.
Her neyse hocam, ben okulun sistemden de girdim belge de yükledim yine onaylanmadı. Niye olabilir bir fikriniz var mı?

Ben de yapanlara bunu soruyorum işte. Arkadaşımız direkt başvuru linkini atmış bana.
Her neyse hocam, ben okulun sistemden de girdim belge de yükledim yine onaylanmadı. Niye olabilir bir fikriniz var mı?

Okulun sisteminden bir işlemin yok, öğrenci olduğunu doğrula deyince SheerID sayfasına atıyor. Okul bilgilerini giriyorsun, oradan okulun web pop-up sayfası açılıyor. Kullanıcı adın, şifre giriyorsun, açılan sayfada onayla diyorsun, bitiyor. Bende bu kadardı.

Spotify'da durum şu şekilde; Öncelikle üyeliği alacağın kısma giriyorsun, sonra öğrenci premiuma geçip seni bir linke yönlendiriyor SheerID'nin. Orada bilgilerini girmen gerekiyor, öğrenci mailiyle giriş yapman gerek. Ardından 'Öğrenci durumumu doğrula.' kısmına tıkladığında seni yönlendirmesi gerek.
Youtube'ta da şu an aile üyeliği kullandığım için hatırlamıyorum ama sanırım orada da durum aynı.