ASUS Prime B760M-K anakartım var. Ekran kartı değiştirmek için DDU kullanarak eski driverları kaldırdım. Sonrasında internet kablosu kasaya bağlı olmasına rağmen hiçbir ışık yanmıyor. Bilgisayarın ağ ve paylaşım merkezinde hiçbir bağlantı türü de görünmüyor. Başka bilgisayar üzerinden anakartın lan driverını buldum, indirdim kurdum ama kurulum esnasında ‘the Realtek network Controller was not found Deep sleep' şeklinde hata alıyorum.
Tamamen sıfırdan format attım yine aynı şekilde hiçbir bağlantı görünmüyor ve bunların yanında aldığım ekran kartını taktığımda ekrana görüntü gelmiyor. Palit 5070 Ti almıştım. İlk seferde taktığımda her şey düzgün şekilde çalışmıştı ama şu an ekran kartını taktığımda görüntü alamıyorum.
Ekran kartında mı problem yoksa anakartımda mı çözemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Herkese iyi Sosyaller.
Tamamen sıfırdan format attım yine aynı şekilde hiçbir bağlantı görünmüyor ve bunların yanında aldığım ekran kartını taktığımda ekrana görüntü gelmiyor. Palit 5070 Ti almıştım. İlk seferde taktığımda her şey düzgün şekilde çalışmıştı ama şu an ekran kartını taktığımda görüntü alamıyorum.
Ekran kartında mı problem yoksa anakartımda mı çözemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Herkese iyi Sosyaller.
Son düzenleyen: Moderatör: