• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

ASUS Prime H610M-F anakarta T-Force Vulcan Z RAM'leri taktıktan sonra ekran gelmiyor

Viola A350XWB

Çalışkan
Öncelikle anakartım ASUS Prime H610M-F D4 r2.0-CSM Intel H610 soket takmaya çalıştığım RAM T-Force Vulcan Z red 32 GB (2x16 GB) 3200MHz CL16 DDR4 Gaming RAM.

Bu RAM'leri taktım ve ekran gelmemeye başladı. Eski RAM'lerde de sorun yoktu açıp oynuyordum vs. şu an eski RAM'ler de çalışmıyor ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• 17365330901414987926203278857248.webp
    250,9 KB · Görüntüleme: 50
Fişten çekin ve BIOS pilini sökün. Daha sonra RAM'lerin parlak yerlerini yumuşak bir silgi ile temizleyip takın. PC'yi açmadan önce de açma kapama düğmesine basın bırakın. Daha sonra açıp deneyin.

Fişten çekin ve BIOS pilini sökün. Daha sonra RAM'lerin parlak yerlerini yumuşak bir silgi ile temizleyip takın. PC'yi açmadan önce de açma kapama düğmesine basın bırakın. Daha sonra açıp deneyin.
Parlak yeri dediğiniz sarı olan kısım değil mi, bir de fişe takmadan bir kere açma kapama tusuna basıp sonra fişe takıp açayım, doğru mu anlamışım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…