ASUS Prime H610M-F anakarta T-Force Vulcan Z RAM'leri taktıktan sonra ekran gelmiyor

Viola A350XWB

Çalışkan
Öncelikle anakartım ASUS Prime H610M-F D4 r2.0-CSM Intel H610 soket takmaya çalıştığım RAM T-Force Vulcan Z red 32 GB (2x16 GB) 3200MHz CL16 DDR4 Gaming RAM.

Bu RAM'leri taktım ve ekran gelmemeye başladı. Eski RAM'lerde de sorun yoktu açıp oynuyordum vs. şu an eski RAM'ler de çalışmıyor ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi çıkartıp takmanı öneririm. Görüntü gelmezse eğer anakart arızaya düşmüş demektir.

Hocam PC'yi aldığım yer.
Değerli müşterimiz, anakart üzerinde bulunan BIOS pilini çıkartıp pil olmadan anakart üzerine sadece 1 adet RAM takılı olarak sistemi çalıştırıp görüntü almayı deneyiniz. Görüntü alamama durumunda takılı RAM belleği çıkartıp diğer RAM belleği takıp görüntü almaya çalışınız. Görüntü aldıktan sonra sistemi kapatıp diğer RAM'i sisteme ekleyiniz. Ve görüntü alınız. Görüntü geldikten sonra sistem Windows işletim sistemine girdiğinde sistemi kapatıp anakartta BIOS pilini takıp çalıştırınız.

Şöyle bir şey yazdı uygulanabilir mi sorunu çözer mi şu an deneyemiyorum hastanede olmamdan dolayı ama fikrinizi almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski ve yeni RAM'leri tek olarak denediniz mi?

Hocam yeni RAM'lerle demedim BIOS pilini takmadan önce çalışıyordu ekran geldi BIOS pilini takınca ekran gitti tekrar.

Eski ve yeni RAM'leri tek olarak denediniz mi?

Ne yapabilirim bu durumda açılınca BIOS ekranına attı beni, orada bir şey yapmadan F10 save exit yaptım, sonra diğer RAM'i taktım yine ekran geldi, save exit dedim, sonra BIOS pilini taktım, şu an ekran yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…