İlk attığım 3'lü set, ondan 2 tane alman gerekecek, daha pahalı olur.

O kontrolcüde ARGB çıkış varsa attığım kontrolcü ile dönüştürürsün.

İlk attığım 3'lü set, ondan 2 tane alman gerekecek, daha pahalı olur.

O kontrolcüde ARGB çıkışı varsa attığım kontrolcü ile dönüştürürsün.

Şu an kullandığım kontrolcu çöp çalışmıyor fanları gameforce ile birlikte aldım fanlar iyi çalışıyor argbleri sesi de fazla değil dikkat çekecek kadar şimdi attığınız kontrolcu ile normal kullanıp RGB headere taksam Windows üzerinden kontrol edebilirim değil mi?

6 pin fanları attığım kontrolcüde kullanamazsınız.

6 pin kontrolcü ile çalıştırıp, o kontrolcünün anakart bağlantı kablosunu attığıma takarsınız onu da anakarta takarsınız, anca öyle.

Kumandanın pili ölüdür, reset butonunun kablosunu takacak yer olur kontrolcüde, butonla ledleri kontrol edersiniz.

Benim dediğim bağlantı şeklini unutun, attığım kontrolcü ve fanlarla anakart kontrolü yaparsınız.

Kumandanın pili ölüdür, reset butonunun kablosunu takacak yer olur kontrolcüde, butonla ledleri kontrol edersiniz.

Benim dediğim bağlantı şeklini unutun, attığım kontrolcü ve fanlarla anakart kontrolü yaparsınız.

Anakarti iade edeceğim daha açmadım paketini 500TL koyup ARGB alacağım ona göre bana çoklayıcı ve fan önerin yeter RGB ile uğraşmayalim.

Anakarti iade edeceğim daha açmadım paketini 500TL koyup ARGB alacağım ona göre bana çoklayıcı ve fan önerin yeter RGB ile uğraşmayalim.

Bu uygun mu? https://app.hb.biz/hxikzRqGGEoq

Son düzenleyen: Moderatör: