BIOS'tan birkaç ayar yaptım (hiçbir sorun olmadı) ardından beğenmedim gün içinde oluşturduğumuz sistem geri yükleme noktasına döndüğümde tüm sesler gitti. Sorun giderme bir şey bulamadı ama çoğu şeyi denedim (ses sürücüsünü güncelledim vb.) Fakat düzelmedi. Var mıdır bir çözümü olan?
Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys...
Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys...
Pek vaktim olmadı kusura bakmayin geç dönüyorum, sistem geri yükleme noktasına dönmeden önce bilgisayar tekrar kayıt alıyormuş oraya döndüm ve sorunum düzeldi. Aslında güzel bir gereç ama bir daha kullanmam büyük ihtimalle. Yinede yardımınız için teşekkür ederim.