- R7 7800X3D
- ASUS Prime X870P Wi-Fi
- Crucial Pro DDR5 6000 16x2
- Kioxia Exceria G3 1 TB
- Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC
- Corsair 480T kasa
- Cooler Master 240L Aio
Son düzenleyen: Moderatör:
GPU güç girişi LED'leri sanırım porta tam oturmazsa yanıyor onu tam oturtamamış olabilirsin.Sistemim açılıyor fanlar falan dönüyor ama görüntü gelmiyor ve Debug LED'de VGA yanıyor. Bilgisayarcıya verdim. Diğer parçalara baktım işlemcide veya anakartta problem var dedi (GPU güç girişi LED'leri yanıyor). Garantiye vereceğim ama BIOS'tan kaynaklanıyor olabilir mi? 1 ay gayet güzeldi fakat bi' anda GPU LED'leri yandı puf gitti. BIOS'u flashback ile güncellesem açılır mı? Çünkü kendim halletmek istiyorum ve garantide aşırı fazla bekliyor.
- R7 7800X3D
- ASUS Prime X870P Wi-Fi
- Kioxia Exceria G3 1 TB
- Corsair 480T kasa
- Cooler Master 240L Aio
Sistemim açılıyor fanlar falan dönüyor ama görüntü gelmiyor ve Debug LED'de VGA yanıyor. Bilgisayarcıya verdim. Diğer parçalara baktım işlemcide veya anakartta problem var dedi (GPU güç girişi LED'leri yanıyor). Garantiye vereceğim ama BIOS'tan kaynaklanıyor olabilir mi? 1 ay gayet güzeldi fakat bi' anda GPU LED'leri yandı puf gitti. BIOS'u flashback ile güncellesem açılır mı? Çünkü kendim halletmek istiyorum ve garantide aşırı fazla bekliyor.
- R7 7800X3D
- ASUS Prime X870P Wi-Fi
- Kioxia Exceria G3 1 TB
- Corsair 480T kasa
- Cooler Master 240L AiO
eminim oturduğunaGPU güç girişi LED'leri sanırım porta tam oturmazsa yanıyor onu tam oturtamamış olabilirsin.
bilgisayarcı başka psu denedim yok diyor
hocam önceden igpu yu kapattım ama yinede görüntü gelir mi anakarttan?Yapman gereken cok basit. Oncelikle ekran kartini cikartiyorsun ve anakarttan goruntuyu aliyorsun eger goruntu geliyorsa ekran kartin sorunludur. Gelmiyorsa BIOS guncelleyeceksin.
BIOS resetlersen gelir.eminim oturduğuna
başka gpu ile denedim yine yok dedi
hocam önceden igpu yu kapattım ama yinede görüntü gelir mi anakarttan?
cmos reset mi?BIOS resetlersen gelir.BIOS reset jumperi yok mu o anakartta?
Sorun Gpu da kendi gözümle gördüm bu bilgisayarcılar ne yaşıyor bilmiyorumeminim oturduğuna
başka gpu ile denedim yine yok dedi
hocam önceden igpu yu kapattım ama yinede görüntü gelir mi anakarttan?