Merhaba. ASUS ProArt PA602 wood Edition kasasını kullanıyorum sisteminde. Arctic Liquid Freezer III almayı düşünüyorum. Kasa ile uyumu nedir? Bazı yabancı forumlarda uyumsuz olduğu belirtilmiş kullanıcılar tarafından. Uyumsuz olan tarafı 38mm olan yüksekliği. Acaba aranızda bu kombinasyonu kullananlar var mıdır? Bilgi verirseniz sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap
Üstün
Asus kendi sitesinde 420mm desteği vardır yazmış.Merhaba. ASUS ProArt PA602 wood Edition kasasını kullanıyorum sisteminde. Arctic Liquid Freezer III almayı düşünüyorum. Kasa ile uyumu nedir? Bazı yabancı forumlarda uyumsuz olduğu belirtilmiş kullanıcılar tarafından. Uyumsuz olan tarafı 38mm olan yüksekliği. Acaba aranızda bu kombinasyonu kullananlar var mıdır? Bilgi verirseniz sevinirim.
Üst radyatör 420mm.Merhaba. ASUS ProArt PA602 wood Edition kasasını kullanıyorum sisteminde. Arctic Liquid Freezer III almayı düşünüyorum. Kasa ile uyumu nedir? Bazı yabancı forumlarda uyumsuz olduğu belirtilmiş kullanıcılar tarafından. Uyumsuz olan tarafı 38mm olan yüksekliği. Acaba aranızda bu kombinasyonu kullananlar var mıdır? Bilgi verirseniz sevinirim.
Dosya Ekleri
ASUS kendi sitesinde 420mm desteği vardır yazmış.
Üst radyatör 420mm.
Bende bu bilgilere dayanarak karar vermiştim Arctic'e ama yabancı forumlarda birkaç kişi radyatör yükseklik desteğini 34mm olduğunu söylemiş. Radyatörün takıldığı aparatın tırnaklarını keserek monte etmiş. Bende bunu Türkiye'de deneyimleyen var mı diye merak ediyorum açıkçası.
except
Uzman
- Makaleler
- 1
Ben varım hocam.Bende bu bilgilere dayanarak karar vermiştim Arctic'e ama yabancı forumlarda birkaç kişi radyatör yükseklik desteğini 34mm olduğunu söylemiş. Radyatörün takıldığı aparatın tırnaklarını keserek monte etmiş. Bende bunu Türkiye'de deneyimleyen var mı diye merak ediyorum açıkçası.
@Nereqla ben öneriyorum hocam. Hem uğraştırıcı, hem zevkli. 
Öncelikle fanları radyatörden ayırdım. Daha sonra kasadan çıkarttığımız o plakanın yönünü vb değiştirmeden, üst tarafına radyatör, alt tarafına fanları koyup fanları radyatöre vidaladım. Siz ise direk hiçbir şey değiştirmeden o plaka radyatörü monte etmişsiniz. Sizin fotoğraflarda kasaya yakın taraf, arkasından yukarıda duruyor.
Bakın, bende şu şekilde duruyor:
Arkası ile önü arasında yükseklik farkı yok. Bu arada dibine kadar itmekten korkmayın.
Bu montaj şeklinde sadece ortadaki pini...
Öncelikle fanları radyatörden ayırdım. Daha sonra kasadan çıkarttığımız o plakanın yönünü vb değiştirmeden, üst tarafına radyatör, alt tarafına fanları koyup fanları radyatöre vidaladım. Siz ise direk hiçbir şey değiştirmeden o plaka radyatörü monte etmişsiniz. Sizin fotoğraflarda kasaya yakın taraf, arkasından yukarıda duruyor.
Arkası ile önü arasında yükseklik farkı yok. Bu arada dibine kadar itmekten korkmayın.
Bu montaj şeklinde sadece ortadaki pini...
Elektronik 'ASUS ProArt PA602 ₺9.997' konusundaki mesaj
Artılar:Size göre artı ve eksileri nedir acaba, direkt sipariş vermeyi düşünüyorum.
- GPU vidalamakla uğraşmıyorsunuz ve hatırladığım kadarıyla dikey GPU yerleşimi için aparatı içerisinde geliyor.
- Ön tarafta toz filtresi var. Gerçekten faydalı. Normalde senede bir filtre yenileyen ben birkaç ayda bir yenilemeye başladım. Fakat kasa çalışırken toz filtresini çıkarıp temizleyip kurumaya bırakmayın yoksa bir günde odanız tozluysa kasanızı toz yuvası yapabilirsiniz. Sistem çalışmıyorken filtreyi çıkarın, kurutun, filtreyle çalıştırın.
- Yan kapaklarda hiçbir şekilde...
Ben varım hocam.
Eki Görüntüle 155304
@Nereqla ben öneriyorum hocam. Hem uğraştırıcı, hem zevkli.
![]()
![]()
Bu montaj şeklinde sadece ortadaki pini...Elektronik 'ASUS ProArt PA602 ₺9.997' konusundaki mesaj
Artılar:Size göre artı ve eksileri nedir acaba, direkt sipariş vermeyi düşünüyorum.
- GPU vidalamakla uğraşmıyorsunuz ve hatırladığım kadarıyla dikey GPU yerleşimi için aparatı içerisinde geliyor.
- Ön tarafta toz filtresi var. Gerçekten faydalı. Normalde senede bir filtre yenileyen ben birkaç ayda bir yenilemeye başladım. Fakat kasa çalışırken toz filtresini çıkarıp temizleyip kurumaya bırakmayın yoksa bir günde odanız tozluysa kasanızı toz yuvası yapabilirsiniz. Sistem çalışmıyorken filtreyi çıkarın, kurutun, filtreyle çalıştırın.
- Yan kapaklarda hiçbir şekilde...
Çok teşekkür ederim deneyimlerini aktardığın için. Büyük bir kararsızlıktan kurtardın.
Uyuyan Sincap
Üstün
Yükseklik ön panele takacaksan önemli. Üste talacaksan derinlik önemli.Bende bu bilgilere dayanarak karar vermiştim Arctic'e ama yabancı forumlarda birkaç kişi radyatör yükseklik desteğini 34mm olduğunu söylemiş. Radyatörün takıldığı aparatın tırnaklarını keserek monte etmiş. Bende bunu Türkiye'de deneyimleyen var mı diye merak ediyorum açıkçası.