ASUS ROG Ally 2025 Z2 alınır mı?

Bütçe
35.000 TL

Nathean

Uzman
Herkese iyi sosyaller, umarım keyifleriniz yerindedir.

"ASUS ROG Xbox Ally 2025 RC73YA Z2"

Almayı düşünüyorum da, hiç kullanma fırsatım olmadı. Bu yüzden biraz araştırmak için bu konuyu açtım.
Kullanan varsa, konsol şöyle iyi, böyle kötü diyecek birileri var mı?

PC-PS5-Switch 2 sahibiyim.
  • Bu cihazı alma sebebim, biraz emülatör kurmak için alıyorum. Donanımı emülatör oyunları için yeterli mi?
  • Güncel oyunlarda kaç FPS alıyor?
  • Şarj süresi ne durumda? (Yanlış bilmiyorsam, 15-30 ve 45 W güç seçenekleri var mı? Şarj farkı ne kadar?)

Not: Daha farklı bir alternatif varsa, öneride bulunabilirsiniz.

Alinmaz. Sifir olmasi sart mi? Z1 Extreme daha yuksek FPS skorlari aliyor Z2'ye kiyasla. Sorularina gelecek olursak, emulator olarak PS3'e kadar rahat oynarsin. Guncel oyunlarda Steam Deck'ten daha yuksek FPS veriyor. Grafik dusurerek tum oyunlari oynarsin hatta. Sarji 1 saat ila 2 saat arasi degisiyor. Ben Z1 Extreme kullanicisi oldugum icin bildiklerim bunlar. Bana kalsa ya Z2 Extreme alirdim ya da butce dusup Z1 Extreme. Z2'nin alinmasinin mantikli bir tarafi yok.

Vade farksız taksit yapacağı için 0 alma taraftarıyım yoksa sahibinden ikinci el alırım.
Derdim o kadar FPS değil emulatör çalıştırsın kafi bana bilmiyorum emulatörlerde performansı nasıl PS2-PS3-Switch 1 emulatörlerini 60 fps 1080 yapsın. Güncel bağımsız oyunlar varya onları oynum bana yeter Hallow Knight - Hades yada eski oyunları BiShock-Dishonered serisi falan bana kafi alleten o kadar performans beklemiyorum ama gün sonunda para verdiğim bir şeyde beni üzmesin. Şey diyenler fazla var Windows kısmı çok üzüyor bu doğru mu?

Anladim. Senin durumunda alinir bu arada. Steam Deck'ten daha guclu o cihaz. Oynayacagin oyunlara gore yorumlayacaksam gayet yeterli gelir. Aslinda RDR 2, Cyberpunk 2077 vs. Yuksek grafikli oyunlari da oynatir dusuk ayarlarda 60 FPS. Windows uzmuyor. Ben Linux kurdum cihaza ancak pil omru olarak afalladi cihaz. Orijinal halinde Windows ile birakmak en iyisi. Batarya omru olarakta Z1 Extreme'den daha ustun Z2. Ancak performansi daha kotu. Fakat senin icin fark edecegini sanmiyorum. Sonucta PS2 emulasyonunu en cop PC bile yapiyor. PS3 ve Switch emulasyonunu da yapacak guce sahip. Tek handikapi pahali olmasi. Ederi en fazla 25 bin TL.

Alacağın cihazda Z2A var ve Z2A çok kötü bir işlemci. Ben bir aralar Asus ROG Ally'ın Z1 olanını kullandım o bile daha performanslı öyle diyeyim. 12-13k civarı olsa alınacak bir cihaz ama o paraya alınmaz.

PS2'ye kadar iyi emüle eder ama PS3, NS emülatöründe oyundan oyuna değişir, en baba oyunlarda 30-45 arası takılırsın. Indi oyunlarda 1080p akarsın ama emülatörlerde o çözünürlüğü unut, 60FPS'yi direkt çıkar aklından imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…