- Makaleler
- 23
Ust uste ikinci ROG Ally konusu farkindayim fakat simdi bir powerbank almam lazim. Ne tavsiye edersiniz? 65W ve ustu olmasi yeterli.
Ust uste ikinci ROG Ally konusu farkindayim fakat simdi bir powerbank almam lazim. Ne tavsiye edersiniz? 65W ve ustu olmasi yeterli.
Adaman bulamadim. Seceneklerim sunlar.Uyguna bulursan Adaman'dan çok memnun kalmıştım üstelik arkasına da cuk diye oturduğundan geçirmeli kilitle aşırı rahat kullanılıyor.
Adaman bulamadim. Seceneklerim sunlar.
Juo 20000mAh 65W LED Ekranlı USB-A + Type-C Kablolu Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı Powerbank : Amazon.com.tr: Elektronik
Juo 20000mAh 65W LED Ekranlı USB-A + Type-C Kablolu Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı Powerbank : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
![]()
HAVIT PB50 PD140W Dijital Ekranlı 27000mAh Yüksek Kapasiteli Powerbank
HAVIT PB50 Powerbank, 27000 mAh kapasitesi ve USB PD 3.0 hızlı şarj teknolojisi ile cihazlarınızı güvenle şarj etmenizi sağlar. Detayları inceleyin.www.incehesap.com
![]()
TTEC 2BB269GR ReCharger Ultra LCD 30.000 mAh PD 65W USB-C Dahili Kablolu Taşınabilir Şarj Cihazı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
TTEC 2BB269GR ReCharger Ultra LCD 30.000 mAh PD 65W USB-C Dahili Kablolu Taşınabilir Şarj Cihazı fiyatı ve özelliklerini incelewww.mediamarkt.com.tr
Juo'da da kablo derdi yok gibi.Free2Pull'da kablo derdi yok gibi, ben olsam onu tercih ederdim. Hem sarmal kabloysa daha rahat olur.
Baseus'u alayim o zaman. Tesekkur ederim. Kuponla 2.250'ye denk geliyor. Mantikli gibi.Fakat şarj yönetimi GaN tabanlı. Free2pull biraz daha voltaj dalgalanmalarında rahat kalır ki bu X86 bir cihaz için oldukça önemli. Ayrıca koruma devresi konusunda Baseus kendini kanıtlamış bir marka ileride bir arıza sonucu cihaza zarar yaşarsan bence Baseus tarafında muhatap bulman daha olası.
Baseus'u alayim o zaman. Teşekkür ederim. Kuponla 2.250'ye denk geliyor. Mantikli gibi.