ASUS ROG Ally için 65W veya üstü powerbank tavsiyesi

Makaleler
23
Ust uste ikinci ROG Ally konusu farkindayim fakat simdi bir powerbank almam lazim. Ne tavsiye edersiniz? 65W ve ustu olmasi yeterli.

Ust uste ikinci ROG Ally konusu farkindayim fakat simdi bir powerbank almam lazim. Ne tavsiye edersiniz? 65W ve ustu olmasi yeterli.

Ben projem için juo JPL265 almıştım en uygun bu vardı. Baseus Free2 pull ve Ugreen 25188 falan da güzel duruyor.

Uyguna bulursan Adaman'dan çok memnun kalmıştım üstelik arkasına da cuk diye oturduğundan geçirmeli kilitle aşırı rahat kullanılıyor.
Adaman bulamadim. Seceneklerim sunlar.

Free2Pull'da kablo derdi yok gibi, ben olsam onu tercih ederdim. Hem sarmal kabloysa daha rahat olur.

Juo'da da kablo derdi yok gibi.

Fakat şarj yönetimi klasik GaN tabanlı. Free2pull biraz daha voltaj dalgalanmalarında rahat kalır ki bu X86 bir cihaz için oldukça önemli. Ayrıca koruma devresi konusunda Baseus kendini kanıtlamış bir marka ileride bir arıza sonucu cihaz da zarar yaşarsan bence Baseus tarafında muhattap bulman daha olası.

Baseus'u alayim o zaman. Tesekkur ederim. Kuponla 2.250'ye denk geliyor. Mantikli gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…