Detaylar
Kim cevapladı?Menace
Becerikli
Arkadaşlar, RTX 5090 alacağım fakat 2 marka arasında gidip geliyorum. Aralarında 15 bin liraya yakın fiyat farkı var. Suprim tavsiye eder misiniz?
Sıcaklık karşılaştırmalarına bak aman aman fark olacağını sanmam zaten ona göre seçim yap.
except
Uzman
- Makaleler
- 1
5090 Suprim kullanıyorum. Bana gelen üründe Coilwhine var. (Incehesap üzerinden aldım).
Belki PSU dan kaynaklanıyordur dedim. Seasonic Prime PX 1600W vardı. Gittim Seasonic & Noctua Prime TX 1600W aldım. Değişen bir şey olmadı.
Sıkıntı olan şu ki idle deyken de coilwhine var. İngilteredeki amcamda Astral var. Onda da coilwhine var.
Belki PSU dan kaynaklanıyordur dedim. Seasonic Prime PX 1600W vardı. Gittim Seasonic & Noctua Prime TX 1600W aldım. Değişen bir şey olmadı.
Sıkıntı olan şu ki idle deyken de coilwhine var. İngilteredeki amcamda Astral var. Onda da coilwhine var.
Hasanxcd
Uzman
Arkadaşlar, RTX 5090 alacağım fakat 2 marka arasında gidip geliyorum. Aralarında 15 bin liraya yakın fiyat farkı var. Suprim tavsiye eder misiniz?
Araların da çok da fark yok gibi stok azlığından pahalı muhtemelen Suprim. ROG alınabilir bence.
Menace
Becerikli
Suprim'le ROG'un aralarında 3 bin TL var gaming Trio'dan mı bahsediyorsun?
Menace
Becerikli
Suprim modelini alacağım hocam tavsiye ediyor musunuz?
Suprim alıcağına bence 3bin daha ver 4 fanlı ROG al konuda 15 bin TL fiyat farkını verebileceğini ama deyip değmeyeceğini soruyosun bence 3 bin daha koyarsın gibi
Yeni konular
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-