ASUS ROG Astral vs MSI Suprim X

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan huck2434
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 304

huck2434

Uzman
Arkadaşlar, RTX 5090 alacağım fakat 2 marka arasında gidip geliyorum. Aralarında 15 bin liraya yakın fiyat farkı var. Suprim tavsiye eder misiniz?

Arkadaşlar, RTX 5090 alacağım fakat 2 marka arasında gidip geliyorum. Aralarında 15 bin liraya yakın fiyat farkı var. Suprim tavsiye eder misiniz?

Sıcaklık karşılaştırmalarına bak aman aman fark olacağını sanmam zaten ona göre seçim yap.

5090 Suprim kullanıyorum. Bana gelen üründe Coilwhine var. (Incehesap üzerinden aldım).
Belki PSU dan kaynaklanıyordur dedim. Seasonic Prime PX 1600W vardı. Gittim Seasonic & Noctua Prime TX 1600W aldım. Değişen bir şey olmadı.
Sıkıntı olan şu ki idle deyken de coilwhine var. İngilteredeki amcamda Astral var. Onda da coilwhine var.

Güçlü kartlarda cool whine artık normal karşılanıyor müşteri hizmetleri bile rahat rahat sıkıntı olmayacağını düşünüyor sizce hangisi.

Araların da çok da fark yok gibi stok azlığından pahalı muhtemelen Suprim. ROG alınabilir bence.

Suprim'le ROG'un aralarında 3 bin TL var gaming Trio'dan mı bahsediyorsun?

Suprim modelini alacağım hocam tavsiye ediyor musunuz?

Suprim modelini alacağım hocam tavsiye ediyor musunuz?

Suprim alıcağına bence 3bin daha ver 4 fanlı ROG al konuda 15 bin TL fiyat farkını verebileceğini ama deyip değmeyeceğini soruyosun bence 3 bin daha koyarsın gibi 4 fanlı kartın her türlü soğutmaya katkısı daha fazla olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…