Wang0ng

Üyecik
Aslında bütçem var ve AirPods Pro 3 almayı düşünüyordum fakat genel olarak bu kulaklığı bilgisayarda kullanacağım için AirPods alma konusunda hala emin değilim.

Bildiğiniz üzere AirPods'lar Windows üzerinde yeterince iyi çalışmıyor hâlâ. Ondan dolayı aklım ASUS ROG Cetra Speednova'da kaldı.

Düzenli kullanan var mı, kullandıysa fikri nedir? Aktif olarak kullanılabilir mi?

Vardır ama bilgim yok. ASUS önermiyorum. ANC yok, cihazlar arası geçiş zor. Uygun olsa alın derim ama o fiyatı edeceğini düşünmüyorum. Bu arada SteelSeries çıkarmıştı sanırım. Nasıldır? Fikrim yok.

Açıkçası SS'in gamebuds ları hakkındada piyasada pek bilgi yok PC için kullanacağımdan 2.4 GHz olan 5-6 cihazı araştırdım gözüme cazip geldi tam 5666 liraya alabiliyorum cetra supernovayı fakat onu almadıgım takdirde AirPods Pro 3 almayı düşünüyorum ve en nihayetinde arasında 8500 civarı bir fark var.

Amazon'da ilk defa bilindik bir markanın ürünün 3 yıldızın altında olduğunu gördüm bu da merak uyandırıcı tabii.

Ben de o modeli dusunuyordum disarida da kullanirim diye su gecirmezlik seviyesinin cok dusuk olmasi sebebiyle tercih etmedim. Bilgisayar icin kafa ustu ama G435, telefon icin Galaxy Buds 3 iyi ikili olur gibi.

Ben de o modeli dusunuyordum disarida da kullanirim diye su gecirmezlik seviyesinin cok dusuk olmasi sebebiyle tercih etmedim. Bilgisayar icin kafa ustu ama G435, telefon icin Galaxy Buds 3 iyi ikili olur gibi.

Bu bilgisayar için alacağım kulaklık okul içinde vb durumlarda kullanmak için aslında ondan dolayı kulak üstü düşünmüyorum yoksa ana bilgisayarımda kendim farklı bir kulak üstü kulaklık kullanıyorum ama güzel bir öneri birden fazla kulaklık almak. Hala kafamı karıştıran bir soruda AirPods 4 ANC de düşünmeliyim açıkçası.

Bu bilgisayar için alacağım kulaklık okul içinde vb durumlarda kullanmak için aslında ondan dolayı kulak üstü düşünmüyorum yoksa ana bilgisayarımda kendim farklı bir kulak üstü kulaklık kullanıyorum ama güzel bir öneri birden fazla kulaklık almak. Hala kafamı karıştıran bir soruda AirPods 4 ANC de düşünmeliyim açıkçası.
Airpods 4 ses kalitesi konusunda vasat kaliyor fiyatina degmez bence.
Kulak icilerde bluetooth harici pek alternatifin yok bluetooth da bir miktar gecikme demek. Sana tavsiyem LDAC codecine sahip kulakliklar bakman olur butcem var demissin Sony WF-1000XM5 tavsiye ederim ozellikle telefonun da Android ise ikisinde de bu kodek muazzam kaliteli ve gecikme acisindan bir nebze daha iyi.