İnceleme ASUS ROG Pelta Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam.

Son düzenleme:

Güncel yorumunuz nedir acaba? Warzone, Apex, PUBG Mobile tarzı oyunlar oynuyorum ve bu oyunlarda aksiyonda çok seslar karışıyor diğer kulaklıklarda bu kulaklıkta hem karakter skill kullanırken heme yanında birisi varken sesler net ayırt edilebiliyor mu?

Güncel yorumum hala aynı kulaklık fazlasıyla iyi. Ben aldıktan sonra 2-3 arkadaşıma daha aldırdım onlarda hala aynı fikirdeler her akşam birlikte oyun oynuyoruz. Ses kasma desen, utanmasa bulunduğu yerin posta koduna kadar söyleyecek sana o kadar bariz sesler veriyor. Üstte de yazdığım gibi CS'de üst düzey maçlarda FACEIT 2.5k eloda oynuyorum ve kulaklık inanılmaz performans sergiliyor. PUBG keza o şekilde. Warzone veya Apex oynamadığım için o oyunlarda bir tecrübem yok maalesef. Ancak hiç şüphesiz onlarda da üstün performans verecektir. Bir de işin garip yanı günde yaklaşık 5-6 saat, RGB kapalı, ses 90'da oynuyorum (net ses kasmak için). Buna rağmen şarjı 10 gün belki daha fazla gidiyor. Şarj kapasitesi de bir garip gerçekten. Alacak olan kişi şansa kadere teknik bir sorunla karşılaşmadığı müddetçe son derece memnun kalır.

İncehespta indirime girecek güzel fiyat olursa belki alırım ama benim kafam biraz küçük olduğu için kulaklık kafama tam otururmu emin değilim yükseklik ayarı yokmuş

İncehespta indirime girecek güzel fiyat olursa belki alırım ama benim kafam biraz küçük olduğu için kulaklık kafama tam otururmu emin değilim yükseklik ayarı yokmuş
Yükseklik ayarı 2 kademeli esnek kafa bandı üzerinden yapılıyor. 1. kademede bana bol geldi onun için 2. kademede kullanıyorum. Hiçbir şekilde rahatsız edici bir sallanma veya düşme yapmıyor. Tabi deneyimleyip de alman senin için daha iyi olur. İtopya ve benzeri mağazalarda teşhiri var mı bir bak istersen hocam.

Deneme şansım yok keske yukseklık ayarı olsaymıs ya bilemedim ne yapsam 4250 tl gibi baya uygun fıyata gelıcek alırsam.

Kulaklığı sıklıkla kullanmaya devam ediyorum ve halen çok memnunum. Yalnız kafa lastiği/bandı zamanla çok gevşedi ve kulaktaki sıkı duruşu bozuldu. Keşke iki değil de üç kademe yapsalarmış bu yönü daha kullanışlı olur muş. Kafası küçük olanlar biraz zorlanabilir. Bilgilendirme olmalı açısından bu yorumu da eklemek istedim. Şimdi bandı hafif bir şekilde kenarından katlayıp iple dikiş atacağım sabitlemek adına.

kulaklıktan memnunsunuz müzik / oyun kalitesi vb olarak anladığım kadarıyla bende aşağıdakiler arasında çok gidip geliyorum yardıma ihtiyacım var

Corsair HS80 Max
Asus Rog Delta II
Logitech G522
Steelseries Nova 7
Razer Barracuda X Chroma Wireless

Hocam kulaklığın genel performansından son derece memnunum detaylarını konunun önceki mesajlarında da görebilirsiniz. Tek eleştirim yukarıda da belirttiğim gibi kafa bandı konusunda oldu ancak çok da önemli bir problem değil açıkçası. Sizin belirttiğiniz kulaklıkları deneyimleme fırsatım olmadığı için bir yorum yapamıyorum maalesef.

Hocam merhaba bende aldım bugün elime ulaştı fakat kulaklığın ses seviyesi biraz düşük geldi Valorant'ta deneyimledim. Bunu yükseltmenin bir yolu vs. yok mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…