Ses Ayarları

Bu kısımda EQ gibi ayarları bulabiliyoruz. Oldukça fazla hazır EQ ayarı var; dinlediğiniz müziğe göre ayarlayabilirsiniz. Ancak başka EQ programları kullanmak bundan daha iyi olabilir, en azından @23783 zamanında öyle demişti.

Bence Pelta'nın stok EQ'ları güzel ya. Çok uğraşmak istemeyenler stok EQ kullanabilir bence. Ama Peace EQ ve Equalizer APO öneririm EQ uygulaması olarak.

Müzik için hangi ayarı seçmem gerekir EQ olarak?

1000030722.webp

Şahsen ben böyle kullanıyorum. EQ'lu ve EQ'suz olarak karşılaştırdığımda ben farkı hissedebiliyorum.

Aynı kulaklığı kullanıyorum ve RGB aydınlatmasını açık kullanıyorum, kablosuz kullanıyorum. Bilgisayarı kapatınca RGB'ler sönmüyor yanmaya devam ediyor, ertesi gün işten gelip bilgisayarı açana kadar yanık kalıyor ve şarjı gidiyor. Buna nasıl çözüm bulabilirim?

Aynı kulaklığı kullanıyorum ve RGB aydınlatmasını açık kullanıyorum, kablosuz kullanıyorum. Bilgisayarı kapatınca RGB'ler sönmüyor yanmaya devam ediyor, ertesi gün işten gelip bilgisayarı açana kadar yanık kalıyor ve şarjı gidiyor. Buna nasıl çözüm bulabilirim?
Kulaklığı kapatın?