Güzel. Ancak incelemenizde Pelta'nın Armoury Create işlevlerinden bahsetmemişsin. Her ne kadar fiziksel özellikleri güzel olsa da yazılım konusunda da bence çok iyi bir seviyede.

Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, her anlamda iyi bir kulaklık. Fiyatını hakediyor.

Gecikme mevcut değil. Ses aktarımını direkt sağlıyor. Uzun süreli telefon görüşmesi yaptın.
İnceleme öncesi 10 tane ekran görüntüsü aldım koymak için...

Türkiye'den Kıbrıs'a daha yeni gelmiştim. Uykulu uykulu aklımdan kaçmış...

Son düzenleyen: Moderatör:
Akşam ben de kullanacağım umarım. Şu an dağıtımda. Firmware armoury crate üzerinden güncelleriz. Ama aklımda şu var. Recep hocam inceleme videosunda Armoury Crate Gear kullanmıştı sanırsam. Ben direkt Armoury Crate mi kullanıcam? Hiç ASUS marka ekipman kullanmadım diyebilirim.

@Ethem Efe Teşekkürler inceleme için. :temenni:
Benimkide yarın elime ulaşacak. Tek korkum kafama olmaması.

Dip ses ile alakalı hiçbir şey yazmamışsın böyle bir konu sana yakışmadı @Ethem Efe

Yazacağın tek bir şey var onu da yazmamışsın mesela ben kulaklığı bu kritere göre alırım veya almam. Dip ses var mı yok mu?
Dip ses yok, delay yok. Firmware ile güncellenmiş sanırsam.

Benimkide yarın elime ulaşacak. Tek korkum kafama olmaması.
Boy kilo?

Dip ses ile alakalı hiçbir şey yazmamışsın böyle bir konu sana yakışmadı @Ethem Efe

Yazacağın tek bir şey var onu da yazmamışsın mesela ben kulaklığı bu kritere göre alırım veya almam. Dip ses var mı yok mu?
7 saat yolculuk yaptım çok yorgundum özür dilerim :(

1.85, kilo 90 küsur falan herhalde.
Çok rahat olur, 1.48 falan boyum 53 kiloyum. Benim kafama sadece biraz büyük geliyor ancak asla küçük gelmiyor.

@Emir, Katılıyorum. Genel olarak işe yarıyor ancak sorunlu bir program kesinlikle.