@Ethem Efe, eline sağlık.
Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
İnceleme öncesi 10 tane ekran görüntüsü aldım koymak için...Güzel. Ancak incelemenizde Pelta'nın Armoury Create işlevlerinden bahsetmemişsin. Her ne kadar fiziksel özellikleri güzel olsa da yazılım konusunda da bence çok iyi bir seviyede.
Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, her anlamda iyi bir kulaklık. Fiyatını hakediyor.
Gecikme mevcut değil. Ses aktarımını direkt sağlıyor. Uzun süreli telefon görüşmesi yaptın.
Türkiye'den Kıbrıs'a daha yeni gelmiştim. Uykulu uykulu aklımdan kaçmış...
Son düzenleyen: Moderatör:
Benimkide yarın elime ulaşacak. Tek korkum kafama olmaması.Akşam ben de kullanacağım umarım. Şu an dağıtımda. Firmware armoury crate üzerinden güncelleriz. Ama aklımda şu var. Recep hocam inceleme videosunda Armoury Crate Gear kullanmıştı sanırsam. Ben direkt Armoury Crate mi kullanıcam? Hiç ASUS marka ekipman kullanmadım diyebilirim.
@Ethem Efe Teşekkürler inceleme için.![]()
Ethem Efe
Üstün
Dip ses yok, delay yok. Firmware ile güncellenmiş sanırsam.Dip ses ile alakalı hiçbir şey yazmamışsın böyle bir konu sana yakışmadı @Ethem Efe
Yazacağın tek bir şey var onu da yazmamışsın mesela ben kulaklığı bu kritere göre alırım veya almam. Dip ses var mı yok mu?
Boy kilo?Benimkide yarın elime ulaşacak. Tek korkum kafama olmaması.
1.85, kilo 90 küsur falan herhalde.
Ethem Efe
Üstün
7 saat yolculuk yaptım çok yorgundum özür dilerimDip ses ile alakalı hiçbir şey yazmamışsın böyle bir konu sana yakışmadı @Ethem Efe
Yazacağın tek bir şey var onu da yazmamışsın mesela ben kulaklığı bu kritere göre alırım veya almam. Dip ses var mı yok mu?
Çok rahat olur, 1.48 falan boyum 53 kiloyum. Benim kafama sadece biraz büyük geliyor ancak asla küçük gelmiyor.
@Emir, Katılıyorum. Genel olarak işe yarıyor ancak sorunlu bir program kesinlikle.
Umarım. Cloud 3S, Barracuda X çok rahat oluyor. Bi' olmazsa çok problem. İade falan sıkıntı.Çok rahat olur, 1.48 falan boyum 53 kiloyum. Benim kafama sadece biraz büyük geliyor ancak asla küçük gelmiyor.
Ethem Efe
Üstün
Olur olur, çok takmayınUmarım. Cloud 3S, Barracuda X çok rahat oluyor. Bi' olmazsa çok problem. İade falan sıkıntı.
johan liebert
Becerikli
Mikrofon gecikmesi yüzünden 2 ay önce iade yapmıştım maalesef sonra üst modeli olan Delta II aldım.
Ethem Efe
Üstün
Mikrofon gecikmesi yüzünden 2 ay önce iade yapmıştım maalesef sonra üst modeli olan Delta II aldım.
Şu an herhangi bir delay söz konusu değil, düzeltmişler.