Hem mikrofonu hem de ses kalitesi iyi bir kulaklık arıyorum. ASUSsus ROG Pelta RGB kablosuz önerildi. Sizce alınır mı ya da daha iyi bir öneriniz var mı?
Hem mikrofonu hem de ses kalitesi iyi bir kulaklık arıyorum. ASUSsus ROG Pelta RGB kablosuz önerildi. Sizce alınır mı ya da daha iyi bir öneriniz var mı?
Alınır.
Mikrofunu biraz "delaylı" idi sanırsam, ancak kullanıma engel değildi. @michaelscofield, @23783, @21312 ve @Toby Fox daha net bir bilgi verebilir bu konuda.
Alınır.
Mikrofunu biraz "delaylı" idi sanırsam, ancak kullanıma engel değildi. @michaelscofield, @23783, @21312 ve @Toby Fox daha net bir bilgi verebilir bu konuda.
Alınır.
Genel olarak oyun oynamak, dizi-film izlemek ve ses kaydı almak. Nadiren oyun oynarken müzik dinliyorum, ama bas-tiz dengesi aradığım 1. özellik değil. Aradığım ilk özellik mikrofon kalitesi ve sünger kalitesi, gözlük taktığım için şuanki kulaklığım acıtıyor bir süre sonra.
Genel olarak oyun oynamak, dizi-film izlemek ve ses kaydı almak. Nadiren oyun oynarken müzik dinliyorum ama bas-tiz dengesi aradığım 1. özellik değil. Aradığım ilk özellik mikrofon kalitesi ve sünger kalitesi, gözlük taktığım için şu anki kulaklığım acıtıyor bir süre sonra.
En ucuz Corsair HS80 Max CA-9011296-EU Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 Max CA-9011296-EU Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 6.199,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Alınır.
En ucuz Corsair HS80 Max CA-9011296-EU Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 Max CA-9011296-EU Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 6.199,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Evet mikrofonda ufak bir delay sorunu var ancak yine de alınabilir bir kulaklık. Oldukça başarılı. HS80 Max bakabilirsiniz denildiği gibi alternatif olarak.