Skafne

Çalışkan
Hem mikrofonu hem de ses kalitesi iyi bir kulaklık arıyorum. ASUSsus ROG Pelta RGB kablosuz önerildi. Sizce alınır mı ya da daha iyi bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alinir, kullanim amaciniz nedir?

Firmware'ler ile duzeltirler yakinda. Pek de gormuyorum bu sorunu.
Efe bey nasıl gormuyorsunuz yahu?
Alınır.
Mikrofunu biraz "delaylı" idi sanırsam, ancak kullanıma engel değildi. @michaelscofield, @23783, @21312 ve @Toby Fox daha net bir bilgi verebilir bu konuda.
Evet, çevremde kullanan kaç kişi varsa bu sorun var. Forumda da gördüm bayağı. Fakat kullanıma engel değil, büyük bir sorun da değil.

@Skafne, alınır.

Alinir, kullanim amaciniz nedir?

Firmware'ler ile duzeltirler yakinda. Pek de gormuyorum bu sorunu.
Genel olarak oyun oynamak, dizi-film izlemek ve ses kaydı almak. Nadiren oyun oynarken müzik dinliyorum, ama bas-tiz dengesi aradığım 1. özellik değil. Aradığım ilk özellik mikrofon kalitesi ve sünger kalitesi, gözlük taktığım için şuanki kulaklığım acıtıyor bir süre sonra.

Genel olarak oyun oynamak, dizi-film izlemek ve ses kaydı almak. Nadiren oyun oynarken müzik dinliyorum ama bas-tiz dengesi aradığım 1. özellik değil. Aradığım ilk özellik mikrofon kalitesi ve sünger kalitesi, gözlük taktığım için şu anki kulaklığım acıtıyor bir süre sonra.

Kafaniz buyuk degilse bunu onerebilirim, mikrofon kalitesi olarak cok iyi. Fakat buyuk kafalarda iskelet kirilma sorunu yapabiliyor.

Alınır.
Mikrofunu biraz "delaylı" idi sanırsam, ancak kullanıma engel değildi. @michaelscofield, @23783, @21312 ve @Toby Fox daha net bir bilgi verebilir bu konuda.
Efe bey nasıl gormuyorsunuz yahu?

Evet, çevremde kullanan kaç kişi varsa bu sorun var. Forumda da gördüm bayağı. Fakat kullanıma engel değil, büyük bir sorun da değil.

@Skafne, alınır.
Teşekkürler yorum için, peki daha iyi bir öneriniz var mı?

Kafaniz buyuk degilse bunu onerebilirim, mikrofon kalitesi olarak cok iyi. Fakat buyuk kafalarda iskelet kirilma sorunu yapabiliyor.

Teşekkürler öneri için, büyük olduğunu düşünmüyorum ama ben yine de fiziki olarak deneyeyim en iyisi :D Başka önerileriniz var mıydı?