Detaylar
Kim cevapladı?Hem mikrofonu hem de ses kalitesi iyi bir kulaklık arıyorum. ASUSsus ROG Pelta RGB kablosuz önerildi. Sizce alınır mı ya da daha iyi bir öneriniz var mı?
Alınır.
Mikrofunu biraz "delaylı" idi sanırsam, ancak kullanıma engel değildi. @michaelscofield, @23783, @21312 ve @Toby Fox daha net bir bilgi verebilir bu konuda.
Alinir, kullanim amaciniz nedir?
Firmware'ler ile duzeltirler yakinda. Pek de gormuyorum bu sorunu.
Alınır.
Mikrofunu biraz "delaylı" idi sanırsam, ancak kullanıma engel değildi. @michaelscofield, @23783, @21312 ve @Toby Fox daha net bir bilgi verebilir bu konuda.
Efe bey nasıl gormuyorsunuz yahu?Alinir, kullanim amaciniz nedir?
Evet, çevremde kullanan kaç kişi varsa bu sorun var. Forumda da gördüm bayağı. Fakat kullanıma engel değil, büyük bir sorun da değil.Alınır.
@Skafne, alınır.
Efe bey nasıl gormuyorsunuz yahu?
Evet, çevremde kullanan kaç kişi varsa bu sorun var. Forumda da gördüm bayağı. Fakat kullanıma engel değil, büyük bir sorun da değil.
@Skafne, alınır.
Forumdan birkaç ornek atabilirseniz gorebilirim Kemal hocam. Kullanima engel degil ayrica, alinabilirligini kisitlamiyor.
Bunu zaten belirttim.Kullanima engel degil ayrica, alinabilirligini kisitlamiyor.
Arkadaş tuttu yine inadın ya.Forumdan birkaç ornek atabilirseniz gorebilirim Kemal hocam.
@Ruindry başta olmak üzere çevremde en az 5-6 kişi daha var bu sorunu yaşayan. Bir arkadaş aracılığı ile MediaMarkt'ta da denedim onda da oldu.
Genel olarak oyun oynamak, dizi-film izlemek ve ses kaydı almak. Nadiren oyun oynarken müzik dinliyorum, ama bas-tiz dengesi aradığım 1. özellik değil. Aradığım ilk özellik mikrofon kalitesi ve sünger kalitesi, gözlük taktığım için şuanki kulaklığım acıtıyor bir süre sonra.Alinir, kullanim amaciniz nedir?
Genel olarak oyun oynamak, dizi-film izlemek ve ses kaydı almak. Nadiren oyun oynarken müzik dinliyorum ama bas-tiz dengesi aradığım 1. özellik değil. Aradığım ilk özellik mikrofon kalitesi ve sünger kalitesi, gözlük taktığım için şu anki kulaklığım acıtıyor bir süre sonra.
Kafaniz buyuk degilse bunu onerebilirim, mikrofon kalitesi olarak cok iyi. Fakat buyuk kafalarda iskelet kirilma sorunu yapabiliyor.
Corsair HS80 Max CA-9011296-EU Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS80 Max CA-9011296-EU Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 Max CA-9011296-EU Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 6.199,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Alınır.
Teşekkürler yorum için, peki daha iyi bir öneriniz var mı?Efe bey nasıl gormuyorsunuz yahu?
Evet, çevremde kullanan kaç kişi varsa bu sorun var. Forumda da gördüm bayağı. Fakat kullanıma engel değil, büyük bir sorun da değil.
@Skafne, alınır.
Teşekkürler öneri için, büyük olduğunu düşünmüyorum ama ben yine de fiziki olarak deneyeyim en iyisiKafaniz buyuk degilse bunu onerebilirim, mikrofon kalitesi olarak cok iyi. Fakat buyuk kafalarda iskelet kirilma sorunu yapabiliyor.
![]()
Corsair HS80 Max CA-9011296-EU Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS80 Max CA-9011296-EU Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 Max CA-9011296-EU Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 6.199,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet mikrofonda ufak bir delay sorunu var ancak yine de alınabilir bir kulaklık. Oldukça başarılı. HS80 Max bakabilirsiniz denildiği gibi alternatif olarak.