BigBangZero

Başarılı
Merhaba, şu anda aktif olarak Fifine H9 kullanıyorum. ROG Pelta ve BlackShark V3 arasında kaldım. Benim için mikrofonu önemli değil, masa mikrofonum mevcut. Genel manada ses kalitesini önemsiyorum. Genelde oyunlar için kullanacağım ama gündelik hayatta video ve müzik dinlerken performansının çok da kötü olmasını istemiyorum. ROG Pelta genel kullanım için daha iyi deniyor lakin ses izolasyonunun kötü olduğu, pedlerin kumaş olmasından ötürü dinlediğiniz her şeyin dışarıya gittiğini söyleyen yorumlar vardı. Ayrıca Pelta'da uyku moduna girince bağlantı kopması ve cızırdama gibi sorunların olduğundan bahsediliyor. Sizce hangisi tercih edilmeli veya bu bütçede alternatifi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
ROG Pelta genel kullanım için daha iyi deniyor lakin ses izolasyonunun kötü olduğu, pedlerin kumaş olmasından ötürü dinlediğiniz her şeyin dışarıya gittiğini söyleyen yorumlar vardı. Ayrıca Pelta'da uyku moduna girince bağlantı kopması ve cızırdama gibi sorunların olduğundan bahsediliyor.
Evet kumaşlar ped terletme vs asla yok lakin dışarı ses veriyor ve dışarının sesini rahatlıkla duyuyorsunuz ANC yok dense yeridir. Kopma veya cızırdama problemi yaşamadım ama bilgisayarda çok fazla kablosuz dongle varken mikrofonumda ufak bir delay hissediliyordu. Oyunlar için baya iyi ses deneyimi var dizi filmler için vs'de üzmez. Ben mikrofon kalitesi için tercih etmistim ihtiyacınıza göre alışveriş yapabilirsiniz ama Pelta genel olarak daha başarılı bir kulaklık.

Evet kumaşlar ped terletme vs asla yok lakin dışarı ses veriyor ve dışarının sesini rahatlıkla duyuyorsunuz ANC yok dense yeridir. Kopma veya cızırdama problemi yaşamadım ama bilgisayarda çok fazla kablosuz dongle varken mikrofonumda ufak bir delay hissediliyordu. Oyunlar için baya iyi ses deneyimi var dizi filmler için vs'de üzmez. Ben mikrofon kalitesi için tercih etmistim ihtiyacınıza göre alışveriş yapabilirsiniz ama Pelta genel olarak daha başarılı bir kulaklık.
Sanırım Mediamark'da deneyip öyle bir bakacağım. Genel manada anladığım kadarıyla ses kaliteleri aynı duruyor.

Sanırım Mediamark'da deneyip öyle bir bakacağım. Genel manada anladığım kadarıyla ses kaliteleri aynı duruyor.

Pelta daha iyi, bu kadar uğraşmanıza gerek yok.

Mikrofon kalitesi gerçekten çok iyi, kumaşlar inanılmaz rahat ve terletme yapmıyor. Ancak sesi dışarıya verme konusunda haklısınız; maalesef hafiften veriyor. Gecikme (delay) konusunda ise yakın zamanda bir firmware güncellemesi yapacaklar sanırım.

@BigBangZero, ROG Pelta özellikle müzik performansında Cloud 3 S'i tokatlar.
Blackshark V3'ün kırılmasından, Rog Pelta'nın yazılım ve pedlerinden ötürü biraz çekiniyorum şu anda. Pedleri dışarıya epey ses veriyormuş, ses vermesini pek istemiyorum açıkçası. Şu an Blackshark V3 900 lira kadar daha ucuz, henüz tercihimi yapamadım maalesef.