Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

abdullah01

Çalışkan
Bakımdan önce:
  • GPU 86
  • Hot spot 100
  • Bellek 86
Bakımdan sonra
  • GPU 70
  • Hot spot 75
  • Bellek 110 112 arası 10 15 saniyede

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Pad kısmında hata olmuş gibi, 86'dan 112'ye fırlaması mantıklı değil.
100 dereceye kadar normal diye okudum ama 90 ya da 85 dereceyi geçmemesi lazım.

Padler doğru kalınlıkta kullanıldıysa blok kısmını kapatırken VRAM padlerinden biri kaymış olabilir, yoksa bu ısı imkansız, ayrıca bu şekilde kullanmayın, tekrar kontrol edin padleri.

@abdullah01
Sorunu kendim çözdüm VRAM padlerin 1 tanesini takmamiş akıllı ustamız. Plaka arkasındaki padi söküp VRAM'e taktım. Şu an 82 dereceyi geçmiyor.
Ozman kalınlıkları yanlış oldu, olması gerekenden ince kullandıysanız blok temas etmez.

@abdullah01

Ozman kalınlıkları yanlış oldu, olması gerekenden ince kullandıysanız blok temas etmez.

@abdullah01

Doğru yerleştirdiğinizden emin misiniz? Jelatinleri söküldü mü?
Evet, pad ölçülerine bakılıp öyle takıldı.

O zaman kalınlıkları yanlış oldu, olması gerekenden ince kullandıysanız blok temas etmez.

@abdullah01
Ölçülere bakılıp öyle değişim oldu.

Padler doğru kalınlıkta kullanıldıysa blok kısmını kapatırken VRAM padlerinden biri kaymış olabilir, yoksa bu ısı imkansız, ayrıca bu şekilde kullanmayın, tekrar kontrol edin padleri.

@abdullah01

Pad kısmında hata olmuş gibi, 86'dan 112'ye fırlaması mantıklı değil.
100 dereceye kadar normal diye okudum ama 90 ya da 85 dereceyi geçmemesi lazım.

@abdullah01
Sorunu kendim çözdüm VRAM padlerin 1 tanesini takmamiş akıllı ustamız. Plaka arkasındaki padi söküp VRAM'e taktım. Şu an 82 dereceyi geçmiyor.

Çözüm