ASUS ROG STRIX G16'nın 2 modeli var: biri AMD R9-8940HX Full HD 144Hz 300 nit panel (soğuk çalışıyor, ortalama 78 derece) ve diğeri Intel Ultra 7 255HX 2.5K 240 Hz 500 nit panel (ortalama 80-85 derece arası). Geri kalan özellikleri aynı, RTX 5070 Ti kullanıyorlar. İkincisi 10 bin daha pahalı ama peşin fiyatına 6 taksit, birincisi ise peşin fiyat 3 taksit. Sizce 10 bin fazla verip ikincisini almalı mıyım?

ASUS ROG STRIX G16'nın 2 modeli var: biri AMD R9-8940HX Full HD 144Hz 300 nit panel (soğuk çalışıyor, ortalama 78 derece) ve diğeri Intel Ultra 7 255HX 2.5K 240 Hz 500 nit panel (ortalama 80-85 derece arası). Geri kalan özellikleri aynı, RTX 5070 Ti kullanıyorlar. İkincisi 10 bin daha pahalı ama peşin fiyatına 6 taksit, birincisi ise peşin fiyat 3 taksit. Sizce 10 bin fazla verip ikincisini almalı mıyım?
Ben olsam 500 Nit olanı alırdım 2K ekran çok iyi oluyor oyunlarda.

Bende Asus ROG Strix G18 var 4070 içeren versiyonu. Açıkçası hiç memnun değilim. Klavyesi durduk yere bozuldu '2' ve 'esc' canları istediklerinde basıyorlar. Coil whine var. Arada bir gereksiz mavi ekran yiyorum sebebini hiç bilmediğim şekilde. Bu forumda da görmüştüm başka şikayetler de duydum ben kullanan biri olarak önermem.

Bende ASUS ROG STRIX G18 var 4070 içeren versiyonu. Açıkçası hiç memnun değilim. Klavyesi durduk yere bozuldu '2' ve 'ESC' canları istediklerinde basıyorlar. Coil whine var. Arada bir gereksiz mavi ekran yiyorum sebebini hiç bilmediğim şekilde. Bu forumda da görmüştüm başka şikayetler de duydum ben kullanan biri olarak önermem.

Bu fiyata GameGaraj ve ASUS var sadece alabileceğim gamegarajdansa ASUS daha güvenilir geliyor

Son düzenleme:
Bu fiyata GameGaraj ve ASUS var sadece alabileceğim gamegarajdansa ASUS daha güvenilir geliyor
O zaman yorumumu yapayım. Teknik destek yönünden istanbul için iyi ASUS. O yüzden bir problem yaşasan bile halledebilirsin çok ilgileniyorlar. Onun haricinde kesinlikle 2.5K olanı seçmeni öneririm. AMD İntel farkını falan bilmiyorum o konularda cahilim Laptopta hep intel kullandım o yönden bir problem yaşamadım. Ben ne kadar fark edebilir küçük ekran sonuçta 2.5K ya da HD bir fark etmez herhalde diyordum. HD ekrana bakınca midem bulanıyor şu an. Bendeki ekranla 2.söylediğin ekran birebir aynı ve bakmaktan zevk alıyorum ekrana öyle söyleyeyim. Fiyat farkına sırf ekran için bile değer. Yanına da tavsiyem paran olunca https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g2724d-27-1-ms-qhd-pivot-oyuncu-u-fiyati,256371102.html bunu alırsın çift ekrana çevirirsin tadından yenmez.

O zaman yorumumu yapayım. Teknik destek yönünden istanbul için iyi ASUS. O yüzden bir problem yaşasan bile halledebilirsin çok ilgileniyorlar. Onun haricinde kesinlikle 2.5K olanı seçmeni öneririm. AMD İntel farkını falan bilmiyorum o konularda cahilim Laptopta hep intel kullandım o yönden bir problem yaşamadım. Ben ne kadar fark edebilir küçük ekran sonuçta 2.5K ya da HD bir fark etmez herhalde diyordum. HD ekrana bakınca midem bulanıyor şu an. Bendeki ekranla 2.söylediğin ekran birebir aynı ve bakmaktan zevk alıyorum ekrana öyle söyleyeyim. Fiyat farkına sırf ekran için bile değer. Yanına da tavsiyem paran olunca https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g2724d-27-1-ms-qhd-pivot-oyuncu-u-fiyati,256371102.html bunu alırsın çift ekrana çevirirsin tadından yenmez
teşekkür ederim. bende öyle yapmayı düşünüyorum