Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Samanyolu Galaksisi
Selamlar.

Herhangi bir sorunum vs. yok. Başlıktaki cihaza sahibim. BIOS güncellerken diyelim ki ters giden bir şeyler oldu ve BIOS çöktü. Sistem açılamıyor. Böyle bir durumda masaüstü anakartlarda BIOS Flashback gibi özellikler sayesinde BIOS güncellenebiliyor diye biliyorum. Arka paneldeki bir tuş yardımı ile yapılabiliyordu sanırım. Dizüstü cihazlarda, en azından başlıkta yazdığım cihazda buna benzer bir özellik var mı? Yoksa böyle bir durumda ne yapılabilir?

Tamamen meraktan soruyorum, bir problem yaşamıyorum şu anda.

Çözüm
Laptoplarda BIOS Flashback yok ama farklı kurtarma yöntemleri var. Öte yandan büyük bir çökme durumunda genelde servise götürmeniz gerekiyor cihazı.
BIOS beladır. İhtiyacınız olmadıkça artık güncellememeyi öneriyorum herkese. Benim dilim yandı.
Doğrudur hocam. Ben güncelleme hastası bir adamım. Bir şeye güncelleme geldi mi anında yapıyorum, hastalık gibi oldu bende. BIOS olsun, telefon uygulamaları olsun, driver olsun, sistem güncellemesi olsun, her şeyi son sürüm ve güncel kullanmak istiyorum. Öylesine boş boş düşüncelere dalarken aklıma geldi sorayım dedim ben de.

BIOS beladır. İhtiyacınız olmadıkça artık güncellememeyi öneriyorum herkese. Benim dilim yandı.

Bende şunu merak ediyorum, notebookta BIOS güncellerken diyelim ki elktrik kesintisi oldu problem çıkar mı? Batar doluyken tabii.

Bende şunu merak ediyorum, notebookta BIOS güncellerken diyelim ki elktrik kesintisi oldu problem çıkar mı? Batar doluyken tabii.
Hani güncellerken gücü kesmeyiniz falan diyor ya.