yasins

Başarılı
https://techolay.net/sosyal/konu/asus-rog-strix-go-2-4-servis-degisim-urunleri.132272/ konumdaki THH gelişmesinin ardından verilen ürünler açısından sizce tercih edilebilecek ürün var mıdır? Ürünleri aşağıya listeliyorum:

1. ASUS TUF GAMING H3 WIRELESS 7.1 SILVER OYUNCU KULAKLIĞI PC MAC PS4 NINTENDO SWITCH MOBIL VE XBOX ONE UYUMLU
  2. ASUS TUF GAMING H1 WIRELESS 7.1 OYUNCU KULAKLIĞI 2.4 GHz PC/MAC/PS5/NINTENDO SWITCH MOBİL VE XBOX ONE UYUMLU
  3. CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık
  4. SteelSeries Arctis Nova 3P Wireless Multi Platform PC, PS, Mobil Uyumlu Kablosuz Siyah Gaming Kulaklık

Bence ASUS TUF GAMING H3. SteelSeries Arctis Nova 3P de iyi ama yapısı, ağırlığı falan hayal kırıklığa uğratabilir.
SteelSeries Arctis Nova 3P en azından ses kalitesi olsun, gecikme hızı olsun veya hızlı şarj olsun ön plana çıkarıyor. Ama işte ağır, 270gr kulaklık mı olur? Ve full plastik diye biliyorum. Mikrofonu ortalama seviyesinde.

Sana önemli olan hangisi hocam? Her kulaklığın belli bir amacı var.

Bunların arasında seçeceksem olsaydım yine ASUS TUF GAMING H3 derdim.

Bence ASUS TUF GAMING H3. SteelSeries Arctis Nova 3P de iyi ama yapısı, ağırlığı falan hayal kırıklığa uğratabilir.
SteelSeries Arctis Nova 3P en azından ses kalitesi olsun, gecikme hızı olsun veya hızlı şarj olsun ön plana çıkarıyor. Ama işte ağır, 270gr kulaklık mı olur? Ve full plastik diye biliyorum. Mikrofonu ortalama seviyesinde.

Sana önemli olan hangisi hocam? Her kulaklığın belli bir amacı var.

Bunların arasında seçeceksem olsaydım yine ASUS TUF GAMING H3 derdim.
Benim için biraz mobilite önemli hocam hem telefonda hem laptopta hem masaüstünde gerek oyun gerek iletişim arada bir müzik için kullanacak şekilde. Genel kullanım olarak adlandırabiliriz herhalde. ASUS TUF H3 çok kaba durduğu için tercih etmedim. Arctis Nova 3P'ye ağır demişsiniz ama ROG STRIX GO 290 gramdı bataryadan dolayı malum. Tek sorun ağırlık ise Nova 3P daha tercih edilebilir duruyor benim durumumda.