Şahsen ASUS ROG STRIX XG27ACDNG modelini kullanmış biri olarak, çok tavsiye edemiyorum.
Ürün güzel fakat bariz sorunları mevcut. Benim aldığım ürün beni çok tatmin edemedi ve panel katmanı arasında "kabarcıklar" oluştu, servise gönderdim. (Profilimden yaşadığım süreci inceleyebilirsin.)
Ürün hakkında hem olumlu hem olumsuz çok fazla yorum var.
Benim önerim ASUS yerine MSI markasını tercih etmen olacak. Çünkü servis konusunda şu an ASUS geride kalıyor ve MSI bu konuda daha geniş bir yelpazeye sahip. MSI 271QRX QD-OLED X50 modelini arkadaşım kullanıyor, benimle hemen hemen yakın tarihlerde aldı ve aynı şart, koşullarda kullanmamıza rağmen sorun yaşamadı. Özellik açısından ve panel konusunda daha iyi, öyle diyebilirim (tüm inceleme ve karşılaştırmalarına baktım). Ek olarak Gen3'ü uygun fiyata tercih etmen daha iyi olacak, daha güvenilir oluyor yanma konusunda vs.
Bu arada MSI Member Center üzerinden ürünü kaydedersen belirli promosyon hakları kazanıyorsun. Resident Evil Requiem ve 100 dolar Steam cüzdan kodu veriliyor. Bu sayede ürün daha uyguna gelmiş oluyor, artan ücretle kendine ihtiyacın olan şeyleri alırsın.
Ek: MSI 271QR QD-OLED X50'ye de bakabilirsin.