Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah ülkemizde satışa sunulur, bu modeli bekliyorum 1 aydır. 4K parlak WOLED müthiş. Dünyanın ilk 4K parlak WOLED'i.
Şu OLED işini bir türlü halledemedim. G81SF almıştım, mat diye iade ettim. PG32UCDM vardı Samsung'tan önce. HDR konusunda sıkıntı yaşadım firmware vs. çözülmedi iade ettim.

XG27UCDMG alacaktım ki bu monitör çıktı yine almayı erteledim. İnşallah alırız hocam bakalım. Uçuk fiyat olmasın da...

Yalnız ben bunu yeni gördümde, bu neymiş yav? :D Canavarın ta kendisi olmuş.
Daha iyisi yok hocam. Şu kaplama işini neden ısrarla mat yapıyorlar. Şöyle True Black glossy yapmak zor olmamalı.. piyasa glossy istiyor işte yapıp geçin değil mi?

IPS glow’dan şikayet etmeye devam.
Dell G3223D 32" 2K bir monitör kullanıyorum şu anda, 2 OLED'i de iade ettiğim için. Ancak, IPS'in kendine göre avantajları yok değil hocam. Keşke MicroLED ucuzlasa da OLED'e ihtiyaç kalmadan onu alsak. MicroLED aşırı pahalı ama burn-in riski vs. yok.

IPS ekranda 10 saat 100 parlaklıkta takılıyorum sıfır sıkıntı mesela :)

Şu OLED işini bir türlü halledemedim. G81SF almıştım, mat diye iade ettim. PG32UCDM vardı Samsung'tan önce. HDR konusunda sıkıntı yaşadım firmware vs. çözülmedi iade ettim.

XG27UCDMG alacaktım ki bu monitör çıktı yine almayı erteledim. İnşallah alırız hocam bakalım. Uçuk fiyat olmasın da...

Daha iyisi yok hocam. Şu kaplama işini neden ısrarla mat yapıyorlar. Şöyle True Black glossy yapmak zor olmamalı.. piyasa glossy istiyor işte yapıp geçin değil mi?
Hayırlısı hocam bende öyle halledemedim bir türlü bende de PG27UCDM vardı bende HDR sorunu yaşamıştım Dolby Vision arızası vardı HDR Dolby Vision açınca ekran gidip geliyordu kullanılamıyordu bende iade ettim bu XG32UCWMG monitörün çıkmasını bekliyorum.

Dell G3223D 32" 2K bir monitör kullanıyorum şu anda, 2 OLED'i de iade ettiğim için. Ancak, IPS'in kendine göre avantajları yok değil hocam. Keşke microled ucuzlasa da OLED'e ihtiyaç kalmadan onu alsak. Microled aşırı pahalı ama burn-in riski vs. yok.

IPS ekranda 10 saat 100 parlaklıkta takılıyorum sıfır sıkıntı mesela :)

Bende 3 yıldır AOC 24G2SP/BK kullanıyordum, geçen ay bozuldu. Taş gibiydi nazara geldi vallahi.

Hayırlısı hocam bende öyle halledemedim bir türlü bende de PG27UCDM vardı bende HDR sorunu yaşamıştım Dolby vision arızası vardı HDR Dolby vision açınca ekran gidip geliyordu kullanılamıyordu bende iade ettim bu XG32UCWMg monitörün çıkmasını bekliyorum.

Şimdiden hayırlısı olsun hocam.

Bunun 27' olanı da duyurulur umarım yakın zamanda harika gözüküyor. Baktığım kadarı ile DP 1.4 koymuşlar yine neden 2.1 varken hala 1.4'te ısrar ettiler anlamadım.

Bunun 27' olanı da duyurulur umarım yakın zamanda harika gözüküyor. Baktığım kadarı ile DP 1.4 koymuşlar yine neden 2.1 varken hala 1.4'te ısrar ettiler anlamadım.

İnşAllah 27 inç olan versiyonu gelir bu yıl ve evet bende o konuyu çözemedim DP2.1 aşırı iyi giderdi bu monitöre belki fiyattan kısmışlardır diye düşünüyorum bence çıkış fiyatı 45 bin olacak demedi demeyin.