senuzulme 83

Üstün
Yer
İstanbul
Burada gördüm, alınır mı? Klavye piyasasını pek takip etmiyorum, o yüzden bu paraya değer mi emin değilim; fakat bazı kullanıcılar aynı paraya manyetik klavye almanın daha doğru olacağını belirtmiş.

Şu anki klavyem Razer Blackwidow 3 Green Switch.

Mevcutta kullanmaktayım. Sesi güzel ve klavye olarak işlevsel ancak ücretine değer mi? Klavyeden ne beklediğine göre değişir tabii ki. Ben memnunum.
Ben şu an kullandığım klavyeyi alalı 4-5 sene oldu. i tuşu aylardır hiç çalışmıyor. Diğer tuşlar da tutukluk yapıyor.

Klavye arayışındayım ama çok da acelem yok. Hem indirim bekliyorum hem de mümkünse tam boy olsun istiyorum.

Ben şu an kullandığım klavyeyi alalı 4-5 sene oldu. i tuşu aylardır hiç çalışmıyor. Diğer tuşlar da tutukluk yapıyor.

Klavye arayışındayım ama çok da acelem yok. Hem indirim bekliyorum hem de mümkünse tam boy olsun istiyorum.
Klavye %96 zaten. Tüm tuşları var. Ek olarak sağ üstte fonksiyon tuşu ve tekerleği de var. Fonksiyon 4 mod var. Işık/ses/medya ve sizin atayacağınız ayar. 2.4 GHz kullanımı başarılı. Bence güzel klavye ama burada dediğim gibi söz konusu bütçe. Şahsen bir klavyeye bu kadar verilmesini doğru bulmuyorum. Benim gibi zamanında heves edip 9 taksit alma fırsatınız varsa alın, onun haricinde bu para verilmemeli bence.

@michaelscofield

Burada gördüm, alınır mı? Klavye piyasasını pek takip etmiyorum, o yüzden bu paraya değer mi emin değilim; fakat bazı kullanıcılar aynı paraya manyetik klavye almanın daha doğru olacağını belirtmiş.

Şu anki klavyem Razer Blackwidow 3 Green Switch.

Kullanıyorum sesi ve prıgram entegrasyonu falan efsane hiçbir sorunu yok 9/10 klavye ama aşırı klavye seni üzmez beklentilerine göre uzun ömürlü bir klavye kablosunun çıkması ve mousepadinin mıknatıslı olması efsane pratiklik oluyor mouse pad oyunlar sırada çıkmıyor (düzeltme: Bilek desteğine mouse pad demişim kafam yorgun anlarsın sen kusura bakma)