Yazılımı ona göre yapılmış işte, kapattığında bilgisayarı dikkat et, ROG ışığı 2-3 dk sonra yanıp söner, otomatik temizlemeye girer.
Sen de bir belirt, Asus'a bana attığım resmi de at, bir sor bakalım. Ama bu kapanınca pixel temizleme olayı tamamen entegre, bütün ROG'lar öyle yazılım ile değiştirmezler çünkü o bir zorunluluk gibi düşün.
Sen birebir yaşadığını anlat, evet bu bir sorun derlerse seni yönlendirirler zaten ama sen günde 5-10 kez kapatıp açıyorsan bilgisayarını, buna hiçbir şey yapamazlar, bilgin olsun. Ben kendimden örnek verdim, sana resim attım, değil mi? Ben bazen 1, bazen 2 kere açıp kapıyorum, çoğu zamanda dediğim gibi Windows'dan 3 dk aktif değilse monitörü kapat ayarını açtım, o yüzden bende 4800 küsür çalışma saati var, 1200 küsür pixel temizleme var. Çünkü kapanınca yapılan pixel temizlemenin hiçbir ayarı yok, yazılım içine gömülü o kural. Tekrar belirtiyorum panelin WOLED panel 2024 yılından sonra üretilen 3. nesil üstü bir panel Pixel temizlemeyi çok takma kafana yani