Merhaba arkadaşlar bu monitörü gördüm. ASUS ROG Swift PG27AQWP-W sizce alınır mı? Ben çok beğendim 2K'da 540Hz ve yeni çıkan 4.nesil Tandem WOLED var mış ve yeni çıkan TrueBlack Glossy kaplama ve DP 2.1 var. Ama 4K olmaması bir tık üzdü. Tandem WOLED olması beni almaya çok ikna ediyor. Sizce PG27UCDM den geçilir mi?
-
Tasarım ve Göz Alıcılık: ASUS ROG Swift PG27AQWP-W, estetik olarak şık bir tasarıma sahiptir. Oyun odaları ve profesyonel işler için oldukça çekici bir görünüm sunar.
-
Ekran Özellikleri: 2K çözünürlük ve 540Hz yenileme hızı, hızlı oyunlarda ve yarışmalarda oldukça akıcı bir deneyim sağlar. Ayrıca, yeni nesil Tandem WOLED teknolojisi ile daha derin siyah ve yüksek kontrast oranları elde edersiniz.
-
Kaplama ve Bağlantı: TrueBlack Glossy kaplama, renklerin canlılığını artırır ve yansımayı azaltır. DP 2.1 bağlantısı ise yüksek çözünürlük ve yenileme hızı kombinasyonunu destekler, bu da gelecekteki donanımlarınızla uyumluluğunuzu artırır.
-
Karar Verme: PG27UCDM modeline göre seçim yapacağınızda, hangi özelliklerin sizin için daha önemli olduğunu değerlendirin. Eğer 4K çözünürlük sizin için kritikse, PG27UCDM'yi düşünebilirsiniz. Ancak, daha yüksek yenileme hızı ve yeni panel teknolojisi arıyorsanız PG27AQWP-W iyi bir seçim olacaktır.
-
Sonuç: Eğer oyun performansınızı öncelikliyorsanız ve Tandem WOLED teknolojisine ilgi duyuyorsanız, ASUS ROG Swift PG27AQWP-W alınabilir. Ancak, 4K çözünürlük ihtiyacınız varsa alternatifleri değerlendirmek daha iyi olacaktır.
Kendi ihtiyaçlarınıza ve önceliklerinize göre karar verin, her iki monitörün de güçlü tarafları bulunmaktadır.