Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Bir PC gibi kontrol etmen lazim. Kontrolcunun fonksiyonlarini calistigindan emin ol bir de performans testleri yap oyunlarda. Hayirli olsun.
i5 7500F
Becerikli
Teşekkürler hocam. PC gibi derken mesela ne yapmam lazım? PC kontrol ermeyeli uzun zaman oldu. Analogları ne ile test edebilirim?Bir PC gibi kontrol etmen lazim. Kontrolcunun fonksiyonlarini calistigindan emin ol bir de performans testleri yap oyunlarda. Hayirli olsun.
- Makaleler
- 23
Rica ederim. Analoglari kontrol etmek icin ekstra bir sey yapman gerekmiyor. Bir oyuna gir ve oyna. Drift vs. yapmiyorsa sorun yoktur.Teşekkürler hocam. PC gibi derken mesela ne yapmam lazım? PC kontrol ermeyeli uzun zaman oldu. Analogları ne ile test edebilirim?
erdym
Üstün
Yeni bir cihaz olduğundan batarya gibi şeyler de zaten sorun yaşamazsın. Özellikle drift ve girişleri kontrol etmen yeterli bir de ekranda ölü piksel var mı kontrol etsen iyi olur. Hayırlı olsun.
- Makaleler
- 23
Bekle. Benimde basima gelmisti.Yaklaşık yarım saattir bu ekranda %99’da takılı kaldım. Aşağıdan iptal etmeli miyim yoksa bekleyeyim mi?
Bu olağanüstü stabillik için Windows’a teşekkürler….
Eki Görüntüle 258927
@Simon, @erdym
erdym
Üstün
Yaklaşık yarım saattir bu ekranda %99'da takılı kaldım. Aşağıdan iptal etmeli miyim yoksa bekleyeyim mi?
Bu olağanüstü stabillik için Windows'a teşekkürler….
Eki Görüntüle 258927
@Simon, @erdym
Muhtemelen cihaz indirdiği paketleri doğruluyor. Bekle bir şey olmaz zaten tek seferlik uzun süren bir işlem.
i5 7500F
Becerikli
İnternette biraz araştırdım insanlar Reddit’te yaklaşık 3-4 saat beklediğini yazmış. Saçma ama yapacak bir şey yok gibi.Muhtemelen cihaz indirdiği paketleri doğruluyor. Bekle bir şey olmaz zaten tek seferlik uzun süren bir işlem.
erdym
Üstün
İnternette biraz araştırdım insanlar Reddit'te yaklaşık 3-4 saat beklediğini yazmış. Saçma ama yapacak bir şey yok gibi.
Benim kurulum 40 dakika sürmüştü lakin fabrikasyon SSD yoktu 2 TB vardı.