Cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Düzgün parlaklık dediğiniz 'Uniform Brightness' oluyor sanırım değil mi hocam? Bu uniform brightness'ı açınca parlaklık ayarı manuel olarak yapılamıyor mu acaba?

O zaman firmware güncellerken tüm USBleri çıkartıp kablo ile güncelleyeyim. Zaten fabrikasyon kalibrasyonunun iyi olduğunu söylemişti Monitors Unboxed kanalı ama yine göz zevkime göre yapacağım hocam.

Piksel yenilemeyi de mesela, 6 saat oynadım diyelim kapatmadan önce bir yapıp kapatsam daha iyi olur değil mi?

Ben de bütün korumaları vs. her şeyi açacağım. Bir de benim monitörde neo-proximity sensörü var, PC başından kalkınca belirli bir saniye sonra kendisi kapatıyor ekranı ve oturunca tekrar açıyormuş. :D

Ben mevcut monitörümde ICC profili indirmiştim ama yeni monitöre ICC indirmeyeceğim çünkü zaten premium ürün olduğu için açıkçası çok kalibrasyona ihtiyaç olduğunu düşünmüyor, basit Red Blue ve Green dengesi hariç.

Bir de Shadow Boost olayını soracaktım, shadow boost nedir ve siz nasıl kullanıyorsunuz?
Shadow boost karanlık alanları açıyor. Bu daha çok rekabetçi oyunculara yönelik bir ayar. Karanlıkta rakipleri görebilsinler diye. Gammayı bozacağından bu tarz ayarları default kullanmak en iyisi.