Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
XG27UCDMG monitörüm var. Ürün sayfasında destekte WHQL Driver var ancak monitör için Firmware güncellemesi yapmıştım. Bu WHQL Driver'ı kurmaya gerek var mı? Kurulacaksa nasıl kurulacak? Dosyayı indirdim ancak içerisinde .bat dosyası vs. var. ICC profilllerinin renk profilini olduğunu biliyorum ancak yüklemedim onları. Ekran görüntüsünü paylaşıyorum. DisplayWidgetCenter'ı de farklı bir setuptan zaten kurdum.

1756020516428.webp

Çözüm
XG27UCDMG.inf dosyasına sağ tıklayıp yükle/kur diyerek kurabilmen lazım. Kur gitsin, zarar gelmez.

Monitör sürücüleri genelde ekran kartı ayarlarının monitörle senkronize olması ve bazı monitör ayarlarının bilgisayardan da kontrol edilebilmesi içindi yanlış hatırlamıyorsam. Ha bir de aygıt yöneticisinde "Genel PnP Monitör" yerine monitörün modeli yazar kurulumdan sonra 😀
XG27UCDMG.inf dosyasına sağ tıklayıp yükle/kur diyerek kurabilmen lazım. Kur gitsin, zarar gelmez.

Monitör sürücüleri genelde ekran kartı ayarlarının monitörle senkronize olması ve bazı monitör ayarlarının bilgisayardan da kontrol edilebilmesi içindi yanlış hatırlamıyorsam. Ha bir de aygıt yöneticisinde "Genel PnP Monitör" yerine monitörün modeli yazar kurulumdan sonra 😀

Çözüm

Teşekkür ederim hocam. Inf dosyasını kuruyorum o halde.