ASUS'lara bozuluyor diyenler var, ben bu konuda biraz takintiliyim simdi oneririm sorun yasarsin cok kotu hissederim kendimi. Lenovo'da falan yok mu begendigin bir model?

Lenovo'nun yüksek modellerini arıyorum fakat bulamıyorum hocam, zahmet olmazsa bildiğiniz bir modeli varsa söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Legion 5 Slim OLED modeli var bulabilirsen alinabilir. Bu arada forumda bu isle detaylica ilgilenen arkadaşlar da var onlara da sor.

Zaten öneri için bir konu açmıştım aralarından beğendiğim laptopları seçip toplayıp bir konu açacağım. Desteğin için çok teşekkür ederim.

Lenovo'nun yüksek modellerini arıyorum fakat bulamıyorum hocam zahmet olmazsa bildiğiniz bir modeli varsa söyler misiniz?
Slim modelini bulamazsınız. Lenovo üst segment laptoplarına Türkiye tarafına çok az model ve stok getiriyor maalesef biraz zor. Slim modellerinin 4080 veya dengi varyasyonları yok. OLED panel isteniyorsa ya Zephyrus ya da Razer Blade serisine bakmak gerekiyor.

Rastgele kapanmalar falan karsilasan bir dunya insan var.
İlk defa sizden duyuyorum. Aldırdığım 1-2 kişi vardı pek problemi yok. En güçlü 13700HX var soğutması iyi tek sıkıntısı panel. O tarz bir soruna denk gelmedim. Neyden kapanıyor rastgele biraz değişik bir hitap olmuş.

@Yusuf Kerem
Şu modele bakabilirsiniz hocam bu arada sepette 66K ile geliyor.

İlk defa sizden duyuyorum. Aldırdığım 1-2 kişi vardı pek problemi yok. En güçlü 13700HX var soğutması iyi tek sıkıntısı panel. O tarz bir soruna denk gelmedim. Neyden kapanıyor rastgele biraz değişik bir hitap olmuş.
Makine elimde olmadigi icin neyden kapandigini bilmiyorum ama kullanan bazi kisilerin aldiktan 6 ay sonra kapanmalara basladigini ve ekran kartinin 85 dereceleri buldugunu yazdigini okudum. Intel'lerin kapanmasi icin 119 derece olmasi gerektigini biliyorsundur zaten. Hatta daha gecenlerde bu forumda yazdi birileri surekli kapanma sorunu yasiyorum iade ettim falan diye.

Kronik sorunlu makine yani.

Son düzenleme:
Makine elimde olmadigi icin neyden kapandigini bilmiyorum ama kullanan bazi kisilerin aldiktan 6 ay sonra kapanmalara basladigini ve ekran kartinin 85 dereceleri buldugunu yazdigini okudum. Intel'lerin kapanmasi icin 119 derece olmasi gerektigini biliyorsundur zaten. Hatta daha gecenlerde bu forumda yazdi birileri surekli kapanma sorunu yasiyorum iade ettim falan diye.

Bu modelin yeri tabiriyse mükemmel soğutması var hocam belki 14900HX modelleridir tam model bile belirtilmemiş. Benim masaüstü bilgisayarıma denk soğutması var soğutmasına laf atamıyorum. 80 üstüne kafa attığını hiç görmedim cihazın, tertemiz model.Yabancı kaynaklarda 2K 240HZ Vectör modelinin panelini takanları görmüştüm. Bilmiyorum pek elle tutulur bir kaynak gelmedi.
1728499776373.webp