Şöyle bir cevap geldi. Cihazı yolla, sonuca göre ilerleyelim:
Bugün THH'ye başvuru yaptığım yere gittim. Oradaki arkadaşa sordum, durumu bu ay içinde karar verilecek dedi. Servise göndermem için firmanın bana mesaj attığını belirttim, onlar da bana lütfen sonuç açıklanıncaya kadar cihazınızı servise yollamayınız, serviste yapılacak herhangi bir işlem sonrası durumda haklı olduğunuz konuda haksız konuma düşebilirsiniz dendi. Ek olarak başvuru yaparken servisin sonuçlarında kusurlu olduğunu kanıtlayan hatalar olduğu için bu bir kanıt niteliği taşımaktadır dedi oradaki yetkili beyefendi. Bu arada defalarcadan kasıt 1 kere söylediler bana mail düşmediği için tekrar mail yollamalarını rica ettim. İsterseniz önceki mailleride PDF şeklinde iletebilirim.
Mailleri içeren dosya:
MAİLLER - Google Drive
Şunu da eklemek isterim Recep abi. Attıgım sonucları incelemeden benden farklı test istemeleri aynı testlerin sonuclarını müşteri temsilcisine atıp incelettirdiğim zaman evet haklısınız cihazınız 99-100 oranında GPU kullanıyor demelerine ragmen bana attıkları mail.
Tam yük altında olmayan GPU dedikleri test burada açıp bakabilirsiniz veya attıgım testleri yapay zekâ ile 2 dakikada analiz ettirip bakınca bile cihazın durumu ortadayken bunu görmezden gelip farklı test istemeleri vs. den kaynaklı olarak servise göndermeme taraftarı olmuş bulunmaktayım.
Son THH durumu.
Şöyle bir cevap geldi. Cihazı yolla, sonuca göre ilerleyelim:
@Recep Baltaş, bugün THH sonucu elime ulaştı. Haklı bulundum, konuda yardımcı olduğun için teşekkür ederim.