Çözüldü ASUS RT-AX59U router için OpenWrt nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

s4nctu7

Üyecik
Pek bir bilgim olmadığı için detaylıca anlatabilirseniz çok güzel olur veya videosu varsa link bırakırsanız daha kolay olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm

Çözüm

Abi 1. adımı yaptım fakat 2. adımda maalesef yine takıldım Çünkü siteye ulaşılamıyor. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
2. adımdaki şey site değil, modem arayüzün aslında.

modem.ip.adresi/Advanced_FirmwareUpgrade_Content. ASP

Modem IP adresini öğren.

Abi öncelikle uğraştırdığım için kusura bakma ama gerçekten anlamadığım için soruyorum. Router’ı yeniden başlattım ama bundan sonra ne yapmam gerektiğini tam olarak anlayamadım. Tekrar mı yüklemem gerekiyor?

Şu an tamamen internetim kesildi bir şey yapamıyorum.

Son düzenleme:
Evet, tekrar yüklemen gerekiyor. Tam olarak nerede takıldın? Cihaz yeniden başlayınca bu adrese gireceksin diyor girdin mi?

http://192.168.1.1/cgi-bin/luci/admin/system/flash
Abi sağ olasın, ChatGPT kullanarak çözdüm. Hem OpenWrt kurulu hem de SQM işini hallettim. Yardımın için teşekkür ederim, iyi sosyaller.

Ama yine de senin yazdıkların doğrultusunda ilerledim. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa faydalanabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…