ASUS THOR 1000P2 vs ASUS THOR 1200P2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Doge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 865
  • Etiketler Etiketler
    asus

Doge

Yetkin
Makaleler
1
Sistemime bu iki PSU'dan birini almaya karar verdim.

Sistemim 1200W güce belki hiçbir zaman ihtiyaç duymayacak. O halde 1200P2 modeli yerine neden direkt 1000P2 modelini tercih etmediğimi sorarsanız, ikisi arasındaki kalite farkına göre alım yapmak istiyorum.​
Önceki konularda MSI'ın; aynı seri olmasına rağmen değişken Watt'lı modellerine göre bazı hataları, farkları olduğundan bahsetmiştiniz. Benzer durum 1000P2 ve 1200P2 modellerinde de var mı diye öğrenmek istiyorum. Önemli olan uzun ömürlülük.​

Bu iki PSU'nun platformdaki bileşenlerin kalitesi ve ömrü, varsa kronik sorunları, birinde bariz hatalar olan ama diğerinde bu hataların olmaması gibi bir durum var mı?

Son düzenleme:
Biraz açmanız mümkün mü?

NVIDIA'nın güncel ve bundan sonra çıkacak olan ekran kartları için gereken bağlantı tipi. Bu çıkış olmazsa dönüştürücü ile bağlamanız gerekir ve araya bir resistance ekleyeceğiniz için üst seviye modellerde kullanmamanız daha iyi olur uzun vadede.

12VHPWR bağlantısı bu PSU'ya dahil zaten hocam ama? Yanlış anladığım bir durum var mı diye yine de sorayım.

Anladım. Devasa bir fark olur mu? Teknik olarak ne değişebilir?
12 VHPWR kablolarda 4 tane sinyal kablosu var. Native 12 VHPWR olmayan PSU kablolarında bu 4 tane sinyal kablosundan 2 tanesi yok.

Bu sinyal kablolarının işlevleri var. Teknik olarak hiçbir sorun çıkartmayan eksiklikler. Olması daha iyi olur tabii ki ama performansta vs. bir sorun çıkartmaz. Çıkarsa zaten koskoca üreticiler bu şekilde üretmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…