Detaylar
Kim cevapladı?Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Şahsi görüşüm; 25-27k arası eder hocam.Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 4-5 aydır kullanmakta olduğum laptopu satmayı düşünüyorum ne kadar eder?
Özellikleri.
İşlemci: AMD Ryzen 7 7735HS.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 4050 6 GB 140W.
RAM: 8 GB DDR4
SSD: 500 GB M.2
Yunus54
Uzman
Sıfırı 44 binden başlıyor.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Olabilir hocam. Ancak daha üst segmentte olan birçok laptop bile ondan çok daha uygun fiyatlı. Ha ona 32k üstü verdiyseniz geçmiş olsun
Yunus54
Uzman
Olabilir hocam. Ancak daha üst segmentte olan birçok laptop bile ondan çok daha uygun fiyatlı. Ha ona 32K üstü verdiyseniz geçmiş olsun.
29 bine aldım şimdi uçmuş
Olabilir hocam. Ancak daha üst segmentte olan birçok laptop bile ondan çok daha uygun fiyatlı. Ha ona 32K üstü verdiyseniz geçmiş olsun.
Bunu satma sebebim fan sesine alışamadım değişik ince bir sesi var bundan önce Lenovo LOQ aldım ölü piksel çıktı iade etmek zorunda kaldım tekrar almayı düşünüyordum ancak karşıma ASUS TUF çıktı bunu aldım Lenovo'nun fan sesi çok iyiydi bana göre tok bir sesi vardı.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Kesinlikle size katılıyorum hocam. Bende de başka bir model aldıktan şonra ilk başta rahatsız ettim. Başka şansım olmadığı için kullanmak zorunda kalmıştım.29 bine aldım şimdi uçmuş
Bunu satma sebebim fan sesine alışamadım değişik ince bir sesi var bundan önce Lenovo LOQ aldım ölü piksel çıktı iade etmek zorunda kaldım tekrar almayı düşünüyordum ancak karşıma ASUS TUF çıktı bunu aldım Lenovo'nun fan sesi çok iyiydi bana göre tok bir sesi vardı.
Yunus54
Uzman
Kesinlikle size katılıyorum hocam. Bende de başka bir model aldıktan şonra ilk başta rahatsız ettim. Başka şansım olmadığı için kullanmak zorunda kalmıştım.
Fan sesi rahatsız mı etti sizi biraz açar mısınız marka model neydi.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Bende F15 vardı hocam. 4070'li olandan. Fan sesi sisteme çok yük binince beklediğimden çok ve fan sesi biraz daha yüksek ve inceydi. Server fanlarından çıkan sesi bilirsiniz. Onların minik versiyonu gibiydi.Fan sesi rahatsız mı etti sizi biraz açar mısınız marka model neydi.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sırf fan sesinden satacaksanız G-Helper yükleyip işlemci voltaj ayarlaması yapın sorununuz ve absürt sıcaklıklar çözülür. TUF ve LOQ serisi diğerlerine göre baya sessiz çalışıyor.29 bine aldım şimdi uçmuş
44K sıfırının olması pek önemli değil stoktan dolayı yoksa o fiyata 4070 bile bulunuyor.
RAM yükseltmesi de yapılmamış 26-27 falan eder sanırım aceleniz yoksa 30'a koyun yavaş yavaş düşersiniz.
Yunus54
Uzman
Sırf fan sesinden satacaksanız g-helper yükleyip işlemci voltaj ayarlaması yapın sorununuz ve absürt sıcaklıklar çözülür. TUF ve LOQ serisi diğerlerine göre bayağı sessiz çalışıyor.
44K sıfırının olması pek önemli değil stoktan dolayı yoksa o fiyata 4070 bile bulunuyor.
RAM yükseltmesi de yapılmamış 26-27 falan eder sanırım aceleniz yoksa 30'a koyun yavaş yavaş düşersini.
Sırf fan sesinden satacaksanız g-helper yükleyip işlemci voltaj ayarlaması yapın sorununuz ve absürt sıcaklıklar çözülür. TUF ve LOQ serisi diğerlerine göre bayağı sessiz çalışıyor.
RAM yükseltmesi de yapılmamış 26-27 falan eder sanırım aceleniz yoksa 30'a koyun yavaş yavaş düşersiniz.
Aslında tam ve SSD yükseltmesi yapıldı ama daha sonra alacağım PC'ye takacağım için öyle yazdım halihazırda+ 8 GB RAM ve 1 TB M.2 SSD var.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-