Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sıkıntı yok hocam, rahat olun. Bir probleme işaret değil. Zaten çok çok dikkat etmezseniz duymuyorsunuz bile. Güle güle kullanın cihazınızı. TUF serisi, muadil modellere göre daha sessiz bile çalışan bir seri zaten.
İnce sesten kastınız nedir, fan üfleme sesi mi?Yakın zamanda ASUS TUF A15 aldım. Fan düşük devirde çalışırken ince bir ses geliyor, normal midir?
Yunus54
Uzman
Nasıl tarif etsem sürtünme veya tıkırtı sesine benzemiyor sessiz mod ve Turbo modda duyulmuyor dengeliye alınca geliyor.
Fan sesiyse problem yok, normaldir. Eğer içinizde kuşku kaldıysa Armoury Crate üzerinden fanları bir kontrol edin.Nasıl tarif etsem sürtünme veya tıkırtı sesine benzemiyor sessiz mod ve Turbo modda duyulmuyor dengeliye alınca geliyor.
Bir de ses duyulurken video alıp paylaşabilir misiniz?
Yunus54
Uzman
Fan sesiyse problem yok, normaldir. Eğer içinizde kuşku kaldıysa Armoury Crate üzerinden fanları bir kontrol edin.
Ses kaydı var nasıl paylaşabilirim?
Fan sesiyse problem yok, normaldir. Eğer içinizde kuşku kaldıysa Armoury Crate üzerinden fanları bir kontrol edin.
22 Eyl 21.34.m4a
drive.google.com
Bağlantı gizli, herkese açık hale getirin bu şekilde:
Çözüldü: Google Drive bağlantısı herkese nasıl açılır?
Google Drive bağlantısı herkese nasıl açılır?
Yunus54
Uzman
Bağlantı gizli, herkese açık hale getirin bu şekilde:
Google Drive bağlantısı herkese nasıl açılır?techolay.net
22 Eyl 21.34.m4a
drive.google.com
http://
DinledinizmiBağlantı gizli, herkese açık hale getirin bu şekilde:
Google Drive bağlantısı herkese nasıl açılır?techolay.net
Son düzenleme:
Dinledim. Standart bir fan sesine benziyor, bir problem göremedim açıkçası. Bu sesi kaydederken laptop yükte miydi yoksa boşta mıydı?
Yunus54
Uzman
Dinledim. Standart bir fan sesine benziyor, bir problem göremedim açıkçası. Bu sesi kaydederken laptop yükte miydi yoksa boşta mıydı?
Boşta oralama 2800 RPM.
Boştadan kastınız arka planda uygulama falan açıktır diye tahmin ediyorum, doğru mu?